4gamers.be

Games

Nintendo kiest bij de Switch voor een heel beperkte bibliotheek aan games om van start te gaan. De Wii U lanceerde bijvoorbeeld met meer dan 25 games, terwijl we nu op de dag van lancering van de Switch de keuze hebben uit een tiental games.

Launch Games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Heel wat gamers zullen de Switch vooral in huis halen om The Legend of Zelda: Breath of the Wild te kunnen spelen. Met een hogere resolutie dan de Wii U-versie (900p tegenover 720p), snellere laadtijden en de mogelijkheid om het spel eender waar te kunnen spelen, weet de Switch-versie van Breath of the Wild toch enkele leuke voordelen aan te bieden. Bekijk dus nog een laatste keer de epische trailer alvorens je zelf op avontuur in Hyrule gaat.

1-2-Switch

Een verzameling aan opvallende en verrassende minigames, dat is wel het minste wat je van 1-2-Switch zal kunnen zeggen. Het spel lijkt ons erg geschikt om je vriendenkring kennis te laten maken met de Switch en om tegelijkertijd het ijs te breken wanneer je een feestje organiseert. Het is daarom ook wel een beetje jammer dat deze game niet standaard bij iedere Switch meegeleverd wordt.

Verder ook nog:

» Super Bomberman R
» Skylanders Imaginators
» Just Dance 2017
» The Binding of Isaac: Afterbirth+
» I Am Setsuna
» World of Goo
» Little Inferno
» Human Resource Machine
» Snipperclips: Cut it Out, Together!

Games na launch

Een launch line-up is één iets, maar uiteraard willen we graag in de daaropvolgende weken en maanden een constante stroom aan games zien. Nintendo zal daarom eigen titels doorheen het jaar goed proberen te spreiden. Hoewel er qua 3rd party-ondersteuning nog wel wat werk aan de winkel is, zullen heel wat indie-ontwikkelaars al vanaf de eerste dag de Nintendo Switch met de nodige games ondersteunen. Hieronder een overzichtje van wat Nintendo zelf nog in petto heeft.

Mario Kart 8 Deluxe
(24 april 2017)

ARMS
(lente 2017)

Splatoon 2
(zomer 2017)

Fire Emblem Warriors
(herfst 2017)

Super Mario Odyssey
(winter 2017)

Xenoblade Chronicles 2
(2017)
De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair