Springen naar inhoud

4gamers.be


Highest Reputation Content


#72934 Pas jij je internet-gedrag aan (omwille van hacking)?

Posted by papfles aan 16 June 2011 - 13:11

Nu LulzSec bezig is om iedereen wat lastig te vallen op het internet (al dan niet bewust gericht) en zelfs accounts aanbiedt via downloadsites, rijst de vraag natuurlijk of dit enige gevolgen zal hebben voor het internet zoals we het nu kennen.

Zullen er nieuwe richtlijnen komen, nieuwe wetgevingen (of moeten we daarvoor wachten tot LulzSec banken enz. gaat aanpakken)?

Pas jij je internet-gedrag ook aan of ben je voorzichtiger met wat je zegt en doet?

Klik rechtsonder op het plusje als je een muis wil winnen
 • 118


#8114 Van Waar Komde Gulle?

Posted by mistic aan 28 October 2010 - 18:56

Jeet,

kheb een mapke gemaakt op google-maps ( unlisted, dus ge krijgt et alleen te zien via deze link ), als ge daar op aanduid waar ge 'ongeveer' woont kunnen we zien wie in wiens buurt woont en kunnen we misschien ne keer afspreken om ene te gaan pakken :-)

zoals ge kunt zien woon ik in Tielt-Winge en ligt teh Lair in Essen :-)

normaal kunt ge allemaal uzelf toevoegen ;-)

http://maps.google.c...b0d0190095a43c3

klik klik en maak kans op de muis
 • 117


#72685 Wat wou je worden toen je klein was?

Posted by papfles aan 15 June 2011 - 16:05

Geef toe, bijna niemand wordt wat ze wilden worden toen ze een meter groot waren ... wat wou jij worden?

Ik wou archeoloog worden en uiteraard kwam het obligate "dierenarts" ook vaak naar buiten, occasioneel afgewisseld met brandweerman.


Mensen die nog altijd klein zijn, mogen zeggen wat ze willen worden als ze groot worden :p

Muis-fans, klikken maar op die rep-knop
 • 114


#69469 Raad de film!

Posted by FurtiveDuck aan 01 June 2011 - 23:23

Dag iedereen,

Een topic zoals dit kan natuurlijk onmogelijk ontbreken op dit forum. Iedereen kent het principe, maar speciaal voor de nieuwelingen doe ik het nog even uit de doeken. Men post een snapshot uit een klassieker, liefst geen film die voor de hand ligt maar toch te raden valt. De persoon die de film kan raden mag na bevestiging van de originele poster een nieuwe snapshot plaatsen. Zo gaat de bal aan het rollen en krijgen we, hopelijk, een leuke verzameling van goede films bij elkaar gequizt!

Zorg trouwens ook dat je je gekozen plaatje eerst op je computer opslaat, een andere naam heeft en hem dan aan de hand van een image uploader zoals imgur of imageshack upload. Zo zorg je ervoor dat de mensen de naam van je film niet kunnen achterhalen door simpelweg de URL van de afbeelding te volgen.

Indien iemand het juiste antwoord geeft, maar binnen de 12 uur geen nieuwe screen post dan vervalt zijn beurt en mag een willekeurig persoon een nieuwe screen posten!

Ik begin alvast met een klassiekertje uit de oude doos.

Geplaatste afbeelding

Veel succes!
 • 108


#73204 Wielrennen

Posted by papfles aan 17 June 2011 - 11:18

Er lijken niet zoveel kandidaten te zijn om dit jaar uit te pakken in de Tour de France. Schleck is niet zo goed bezig in de Ronde van Zwitserland (of is een spelletje aan het spelen), Contador is sowieso ook een kandidaat in eender welke ronde hij ook rijdt.

Kan Vandenbroecke iets voorstellen of is het "top 5" voor hem?

Wat denken jullie, wie vormt de top 3?

Muisclicks, hier zo
 • 105


#73007 Kan Sony de Wii U onderuit halen?

Posted by papfles aan 16 June 2011 - 16:24

Wii U zou werken met een tablet-gerichte controller die communiceert met de console.

Wat heeft Sony? Een PS3 en binnenkort de PS Vita.

Op zich is de PS Vita kleiner dan de tablet-controller, maar qua mogelijkheden lijkt hij niet meteen onder te moeten doen (behalve meer triggers voor de Wii U?).
Ook heeft Sony al getoond dat de PS Vita kan communiceren met de PS3 (Ruin bv.) en dus moet het m.i. ook mogelijk zijn om dezelfde functionaliteit ongeveer na te bootsen.

Indien dat mogelijk is, dan lijkt het me dat Sony de mogelijkheid heeft om Nintendo een stevige slag te geven. Voor Wii U heb je immers een volledig nieuwe console nodig en moet je dus je install base terug uitbouwen, terwijl Sony gewoon kan teren op zijn 50 miljoen users die het nu heeft om ook een PS Vita aan te slijten. Bovendien hebben ze hiermee 2 apparaten in huis. De PS3 heeft nog extra's ten opzichte van de Wii U en de PS Vita heeft ook nog extra's ten opzichte van de controller (doordat je het daadwerkelijk kan meenemen onderweg en niet beperkt bent qua afstand).

Gaat Sony hier een kans mee missen door het niet uit te voeren en Nintendo op die manier stevig onder druk te zetten? Ja, er zijn franchises bij Nintendo die sowieso onverslaanbaar zijn, maar ik zie een Gamecube-verhaal gebeuren als Sony erin slaagt om de PS Vita gelijkaardig te laten communiceren met de PS3.

Meningen?

Jeppah, hier een plusje geven, levert je misschien een CM-muis op
 • 103


#17751 Stel jezelf voor

Posted by Sproetje aan 28 November 2010 - 20:29

Is er zo nergens n gelijkaardig topic? Nu goed, ik zal de spits afbijten

Sproetje/Nathalie, net 24 jaar oud, wonende te Broechem (prov. Antwerpen)
in juni afgestudeerd als vroedvrouw en sinds juli werkend als verpleegkundige in regio A'pen-zuid.

Vrijgezel sinds eind juni na 'n relatie van 2,5j (met n gamer :hijack:) en voorlopig is dit wel even OK zoals 't nu is.

Ik ski al n 20-tal jaar (kan 't nog steeds niet :)) en vul mijn vrije tijd met miniZ (radiogestuurde auto's), haken soms (zie het knutselen-forum) en vooral door mee te gaan met TOPvakantie als verpleegkundige en/of (hoofd)animator. En af en toe eens iets gaan doen met mijn beste vriend of vriend(inn)en. (zoals singstaravondjes, iets gaan eten, weekendjes weg, ...)

Verder game ik totaal niet, ha!

en omdat ik jullie gezaag beu ben, n foto:
Geplaatste afbeelding
 • 42


#13644 4Gamers Trophy Leaderboard

Posted by Arne aan 14 November 2010 - 21:11

Geplaatste afbeelding

Zoals jullie weten doet de crew al het mogelijke om zijn community in de spotlight te zetten. In het '4Gamers Trophy Leaderboard' draait het allemaal om jullie. Ik wil jullie alvast van harte welkom heten!

Wie iets uitzonderlijk presteert in een game, wordt beloond met een 'trophy'. Veel toegevoegde waarde hebben ze jammergenoeg niet, behalve op je trophycard wordt er met geen woord gerept over deze beloningen. Toch willen we bij '4Gamers' onze leden belonen voor hun prestaties. Wekelijks wordt er hier een update geplaatst over hoe jullie het in die zeven dagen tijd gedaan hebben. Wie heeft het meeste trophies behaald? Wie steeg het meeste plaatsen deze week? Wie behaalde er een Platinum voor zijn favoriete spel? Alles wordt hier in een zelfgeschreven verhaal aan jullie meegedeeld. Toch zijn er enkele regels waar jullie je aan moeten houden:

- Alleen actieve leden worden besproken in het 4Gamers Trophy Leaderboard.
- Minstens één keer in de week moeten jullie je trophies syncen, dit doe je door op je eigen trophycard te klikken in je vriendenlijst.

- Niemand wordt een trophy-whore genoemd, dit is louter om het plezier en moet dus geen geflame veroorzaken.

Als je wil deelnemen aan het 4Gamers Trophy Leaderboard, post dan je PlayStation of playfire trophycard, zodat ik je toe kan voegen aan de lijst. Voor de top 3 wordt een mooi plekje ingeruimd met je eigen trophycard, bovenaan dit topic.

Hoe update ik mijn trophycard?
Dat is heel simpel, volg dit stappenplan en voor je het weet ben je terug up-to-date:

- Surf naar http://be.playstatio...te_locale=nl_BE of http://us.playstation.com/
- Rechtsboven kan je inloggen, doe dit.
- Eens ingelogd kan je in het 4e tabblad 'Mijn Draagbare id' selecteren, doe dit.
- Je krijgt twee codes voorgeschoteld, kies de onderste en post het in dit topic.

Dit alles hoef je maar één keer te doen, zo heb ik namelijk een duidelijk overzicht van de personen die wensen deel te nemen. Het enige wat jij moet doen is 1x per week syncen, en natuurlijk trophies behalen!

Geplaatste afbeelding
 • 38


#12551 De Beurs, economie en financiën

Posted by MiniJeffrey aan 12 November 2010 - 11:01

Zijn er hier 4gamers die spelen op de beurs of die gewoon vrij intensief de beurs volgen zonder er zelf geld in te beleggen? Ikzelf ben best wel vrij economisch en financieel aangelegd, maar echt investeren in de beurs doe ik (voorlopig?) niet. Ik heb enkel wat aandelen van EuroDisney S.C.A, meer ook niet... :smile:
 • 37


#52955 Uit de context gerukt

Posted by papfles aan 17 March 2011 - 20:28

Het overkomt je ongetwijfeld wel eens dat je ergens inpikt in een conversatie en dat je dan denkt "euh... dat wou ik niet lezen". In dit topic mag je alle reacties (of opeenvolging van reacties) posten waarbij je bewust zaken uit de context rukt om het verkeerd te doen overkomen.

Eerste 'slachtoffers': Jay en Phazon


Phazon: en wat vind je ervan?
Jay: klein zakje :)


 • 36


#259782 Bedankt

Posted by papflesAdmin aan 04 April 2014 - 11:14

Na ruim 3 jaar (en meer dan 33.000 berichten) 4Gamers zit het schema eigenlijk eivol. Nieuwe sites zoals 4eSports.net en 4Tech.be zijn gelanceerd en ook Glitch Magazine is nu goed en wel vertrokken (met een eigen site en de mogelijkheid om via bancontact en overschrijving te betalen) en met een grote gamebeurs in de nabije toekomst zit er niet meteen een rustmomentje in het verschiet.

Vanaf een bepaalde leeftijd wordt iedereen echter een sentimentele oude zak en dan sta je soms wel eens stil bij wat er allemaal rond je gebeurt. Als ik dat heel even doe, dan merk ik dat ik dankbaar moet zijn voor heel wat zaken en dit is dan ook mijn bedanking aan alles en iedereen die daar iets mee te maken heeft.

Het is quasi onmogelijk om dat allemaal op te lijsten, want het is een waslijst van namen en personen en altijd zal ik wel iemand uit het oog verliezen en dat is allerminst mijn bedoeling. Tijd om mijn nostalgische en sentimentele gedachten te onderdrukken met een welgemeende bedanking.

De voltallige crew weet (hopelijk) wel dat ik het bijzonder sterk waardeer wat ze allemaal doen voor de site, zonder morren, zonder klagen en altijd met een gezellige babbel erbij. Toch wil ik Jay er even uitlichten, want iedereen weet ongetwijfeld wel dat we hem hier een beetje plagen als “de schuldige van alles”, maar toch een bijzonder grote bedanking voor alles wat hij hier presteert en doet, ook van zaken achter de schermen, want er zou een behoorlijk groot deel van het kaartenhuisje in elkaar zakken zonder hem. Dus, merci :)

Daarnaast heb je natuurlijk alle leden in het algemeen, waarvan we er nu wel al een aantal gezien hebben via tal van evenementen. Ik kan het soms totaal niet vatten dat jullie hier elke dag komen reageren en dat jullie zelfs onze hersenspinsels grappig / leuk / origineel / .... vinden. Bedankt in elk geval voor jullie steun (en ik denk dat ik in naam van de voltallige crew spreek bij het volgende) en ook bedankt voor jullie volwassen reacties. Ook hier is het eigenlijk een schande om slechts 1 specifiek iemand eruit te tillen, maar ik zou Limskaya zeker willen bedanken voor alle hulp die ze al geboden heeft op evenementen, zonder ook maar iets in return te verwachten. Hulde daarvoor.

Verder kan ik waarschijnlijk een oneindig aantal namen geven, gaande van Pudish, Dr.Gordon, Smitske, Construct tot Monkey D. Luffy (One Piece ftw :p), Manderlay en ga zo maar door. De lijst is oneindig lang en ik denk dat ik quasi elke naam wel kan opschrijven, maar ik ben niet van plan om duizenden namen op te schrijven, dus als je tussen de lijst had willen staan, had je maar meer steekpenningen moeten betalen (BulletGoof, 5 euro per dag is niet genoeg!) ;-)

Kort gezegd, het is wederom onmogelijk om uit te kunnen drukken hoe zeer ik jullie wil bedanken, of je nu crew of lid bent, voor jullie aanwezigheid, jullie steun en jullie reacties. Of jullie nu akkoord gaan met alles wat we doen of niet, de communicatie en feedback die jullie ons geven, is enorm waardevol en het is ook eigenlijk gewoon leuk om elke dag aan zaken te denken om jullie weer iets extra te kunnen bieden, zoals nieuwe specials (one is coming really soon).

Bedankt dus voor jullie (onvoorwaardelijke?) steun.
papfles
 • 36


#925 Grappige filmpjes topic

Posted by Herr Doktor aan 09 October 2010 - 22:35

Als er iets is dat thuis hoort in het offtopic dan zal het wel de legendarische filmpjes thread zijn.

 • 32


#74760 Zoek de games

Posted by Phazon aan 22 June 2011 - 10:09

Deze tekening bevat talloze gamepersonages uit bekende series. Gebruik de lijst van de persoon boven jou om deze te vervolledigen.

Geplaatste afbeelding
 • 114