Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

The Witcher III: Wild Hunt


  • Please log in to reply
525 replies to this topic

#21 Phazon

Phazon

    Crew

  • Crew
  • 12910 berichten

Posted 05 May 2015 - 21:08

Aangezien de game nog niet uit is en er geen metingen en benchmarks zijn, valt dat moeilijk in te schatten.

 

Overclock kan inderdaad geen kwaad, maar probeer het eerst gewoon zo.

 

Wat de RAM betreft, staat er ook meestal een pagefile op (deel van de hdd kan als RAM gebruikt worden, meestal is dat 4GB-8GB zodat er in totaal 12-16GB werkgeheugen is. Is wel traag natuurlijk). Steek dat vol met applicaties en het zal wel weigeren om op te starten of er zal wel ergens iets crashen/stoppen met werken :p


  • 0

Guild Wars 2: Calista Arganan

Steam & Uplay ID: Phazon13 / 3DS-friendcode: 5026-4413-7898 / Wii U ID: Phazon4G / PSN: Phazon_4G

Wii (U) | XB1 | PS4 | New 3DS | PSV | Nexus 7 FHD | Xiaomi Redmi 3S


#22 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 06 May 2015 - 06:49

Aangezien de game nog niet uit is en er geen metingen en benchmarks zijn, valt dat moeilijk in te schatten.

 

Overclock kan inderdaad geen kwaad, maar probeer het eerst gewoon zo.

 

Wat de RAM betreft, staat er ook meestal een pagefile op (deel van de hdd kan als RAM gebruikt worden, meestal is dat 4GB-8GB zodat er in totaal 12-16GB werkgeheugen is. Is wel traag natuurlijk). Steek dat vol met applicaties en het zal wel weigeren om op te starten of er zal wel ergens iets crashen/stoppen met werken :p

Ja idd. Het is nu niet dat ik 1001 apps heb draaien of zo :p Maar je heb er sowieso altijd enkele draaien.

 

Hmm. Ik zal wel zien, echt een huge probleem om het spel te kunnen draaien ga ik niet hebben. Het is maar dat we wat voorbereid zijn ;)


  • 0
Fire and Blood.

#23 Gentei

Gentei

    Big Poster

  • Clan Rookie
  • 824 berichten

Posted 06 May 2015 - 10:11

Bwa GTA V verbruikt bij mij 5,49 gig ram dus GTA V + al de rest dat ik heb draaien.

 

Het zou mij verwonderen als de Witcher III meer ging verbruiken.

The Witcher's wereld is misschien groter dan GTA V maar toch niet 10 keer groter...?


  • 0

#24 Fhaerron

Fhaerron

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 86 berichten

Posted 07 May 2015 - 00:22

Ik heb 8GB ram en ik moet zeggen dat ik meestal 80% in gebruik heb (bij het spelen van GTA V en soorgelijke 'high requirements' games). 

 

Ik heb al een paar keer op 100% gezeten en direct shutdowns gehad maar ik heb Razer gear en het Razer Synapse programma heeft Memory leaks dat dat veroorzaakte. Maar toch zelf zonder dat heb ik mijn ram al naar 90% zien gaan dus ik zelf niet te lang meer wachten op 2 extra modules van 8gb bij te steken zodat ik 16GB heb.

 

Oh en zorg ook gewoon dat je geen 20 youtube tabs open hebt in je browser ^^


Edited by Fhaerron, 07 May 2015 - 00:24.

  • 0

#25 Fhaerron

Fhaerron

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 86 berichten

Posted 07 May 2015 - 00:37

Hier zijn 2 screenshots van het spelen en iets over Yennefer. Voor de zekerheid heb ik het in spoilers gezet voor mensen die zulke dingen nog niet willen zien.

 

Spoiler

  • 0

#26 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 07 May 2015 - 06:47

Oh en zorg ook gewoon dat je geen 20 youtube tabs open hebt in je browser ^^

Lijkt mij niet meer dan logisch :p 

 

En het komt steeds dichter en dichter! :o


  • 0
Fire and Blood.

#27 'Soul

'Soul

    Unstoppable

  • Member
  • PipPipPip
  • 2737 berichten

Posted 07 May 2015 - 17:07

Ik heb 8GB ram en ik moet zeggen dat ik meestal 80% in gebruik heb (bij het spelen van GTA V en soorgelijke 'high requirements' games). 

 

Ik heb al een paar keer op 100% gezeten en direct shutdowns gehad maar ik heb Razer gear en het Razer Synapse programma heeft Memory leaks dat dat veroorzaakte. Maar toch zelf zonder dat heb ik mijn ram al naar 90% zien gaan dus ik zelf niet te lang meer wachten op 2 extra modules van 8gb bij te steken zodat ik 16GB heb.

 

Oh en zorg ook gewoon dat je geen 20 youtube tabs open hebt in je browser ^^

Je weet dan toch hoop ik dat Windows je ram zo vol mogelijk probeert te steken, en je alles behalve moet upgraden naar 16GB...


  • 0

Amaducias, Lord of Darkness.

GW 2 ID: Soul.6572
3DS FC: 2191-7797-7252


#28 neinneinnein

neinneinnein

    On a roll

  • Member
  • PipPip
  • 329 berichten

Posted 07 May 2015 - 17:26

Ik heb het spel bij mijn nieuwe grafische kaart gekregen, dus aftellen maar!

 

Weet iemand of GoG een vorm van pre-loading heeft?


  • 0

#29 DontKnow_id

DontKnow_id

    Gettin warmed up?

  • Member
  • PipPip
  • 171 berichten

Posted 07 May 2015 - 20:26

Ik heb het spel bij mijn nieuwe grafische kaart gekregen, dus aftellen maar!

 

Weet iemand of GoG een vorm van pre-loading heeft?

Yep, je kan de game pre-loaden, maar ik dacht te lezen hebben dat het nog niet zeker is wanneer juist.


  • 0

"You only live once, but if you do it right, once is enough.”

PSN: DontKnow_id

Currently Playing: Destiny, Plants vs Zombies, Metro Redux.


#30 rafbanaan

rafbanaan

    Crew

  • Crew
  • 12905 berichten

Posted 07 May 2015 - 20:41

Ik heb het spel bij mijn nieuwe grafische kaart gekregen, dus aftellen maar!

 

Weet iemand of GoG een vorm van pre-loading heeft?

 

Iets te vroeg gekocht! Want sinds deze week krijg je er ook de nieuwe Batman bij :p


  • 0

PSN ID/STEAM ID/ORIGIN ID: Tha_soh

Xbox Live ID: Tha soh

 

The 4Gamers PC-build generator


#31 Gentei

Gentei

    Big Poster

  • Clan Rookie
  • 824 berichten

Posted 08 May 2015 - 10:13

Begin eigenlijk ook een beetje zorgen te maken over the witcher 3 en 8 gig ram lol.
We zullen wel zien zeker. Nog bij geen enkele game tegengekomen dat hij op 100% zat.
  • 0

#32 rafbanaan

rafbanaan

    Crew

  • Crew
  • 12905 berichten

Posted 08 May 2015 - 11:13

Begin eigenlijk ook een beetje zorgen te maken over the witcher 3 en 8 gig ram lol.
We zullen wel zien zeker. Nog bij geen enkele game tegengekomen dat hij op 100% zat.

 

Neem het aan van mij. Je zal niet meteen een probleem ondervinden :p


  • 0

PSN ID/STEAM ID/ORIGIN ID: Tha_soh

Xbox Live ID: Tha soh

 

The 4Gamers PC-build generator


#33 Phazon

Phazon

    Crew

  • Crew
  • 12910 berichten

Posted 08 May 2015 - 14:00

Devs hebben zelf al meermaals gezegd dat ze ook het GPU-geheugen zo veel mogelijk willen aanspreken. Dus hoop maar eerder dat je bijv een kaart hebt met heel wat GDDR5 :)
  • 0

Guild Wars 2: Calista Arganan

Steam & Uplay ID: Phazon13 / 3DS-friendcode: 5026-4413-7898 / Wii U ID: Phazon4G / PSN: Phazon_4G

Wii (U) | XB1 | PS4 | New 3DS | PSV | Nexus 7 FHD | Xiaomi Redmi 3S


#34 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 08 May 2015 - 20:27

NOG 10 DAGEN!


  • 1
Fire and Blood.

#35 Gentei

Gentei

    Big Poster

  • Clan Rookie
  • 824 berichten

Posted 08 May 2015 - 23:20

Devs hebben zelf al meermaals gezegd dat ze ook het GPU-geheugen zo veel mogelijk willen aanspreken. Dus hoop maar eerder dat je bijv een kaart hebt met heel wat GDDR5 :)


Ik heb een GTX 970 3,5gig zal genoeg zijn zeker?
  • 0

#36 'Soul

'Soul

    Unstoppable

  • Member
  • PipPipPip
  • 2737 berichten

Posted 09 May 2015 - 08:31

Ik heb een GTX 970 3,5gig zal genoeg zijn zeker?

depends on the resolution :p Maar naar alle waarschijnlijkheid zat dat wel volstaan :)


  • 0

Amaducias, Lord of Darkness.

GW 2 ID: Soul.6572
3DS FC: 2191-7797-7252


#37 rafbanaan

rafbanaan

    Crew

  • Crew
  • 12905 berichten

Posted 09 May 2015 - 09:08

Ik heb een GTX 970 3,5gig zal genoeg zijn zeker?

 

Nope, je zal minimum een Titan X nodig hebben.


  • 3

PSN ID/STEAM ID/ORIGIN ID: Tha_soh

Xbox Live ID: Tha soh

 

The 4Gamers PC-build generator


#38 Gentei

Gentei

    Big Poster

  • Clan Rookie
  • 824 berichten

Posted 09 May 2015 - 09:55

Nope, je zal minimum een Titan X nodig hebben.


Kom kom niet zeveren😜
Ge deed me al twijfelen waardoor ik terug de system req. Moest gaan opzoeken lol😓
  • 0

#39 rafbanaan

rafbanaan

    Crew

  • Crew
  • 12905 berichten

Posted 09 May 2015 - 13:56

As Gamestar reported, an Intel i7-4790 with 16GB of RAM and an NVIDIA GTX980 was able to run the game at 1080p on Ultra settings with almost constant 60fps.

 

http://www.dsogaming...new-screenshot/


  • 0

PSN ID/STEAM ID/ORIGIN ID: Tha_soh

Xbox Live ID: Tha soh

 

The 4Gamers PC-build generator


#40 MrThom

MrThom

    Gettin warmed up?

  • Member
  • PipPip
  • 242 berichten

Posted 09 May 2015 - 17:37

Hmmm.. Ik heb NVIDIA GTX 750 Ti (2G GDDR5) in de mijne steken, maar als ik system reqs opzoek haal ik minimum wel.. recommended helaas niet.


Edited by MrThom, 09 May 2015 - 17:38.

  • 0

www.twitch.tv/mrthomart


Af en toe stream ik hierop, een follow wordt altijd teruggegeven!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users