Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

Probleem Windows.


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 04 June 2015 - 15:17

En jullie zullen ongetwijfeld het probleem wel kennen. 'Windows verkenner werkt niet meer' Ik heb al op malware gescand, ik heb in cmd sfc /scannow gedaan en ik krijg dit:

 

Microsoft Windows [versie 6.1.7601]
Copyright 2009 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.
 
C:\Windows\system32>sfc /scannow
 
Systeemcontrole wordt gestart. Dit proces kan enkele minuten duren.
 
Verificatiefase van systeemscan wordt gestart.
Verificatie is 100% voltooid.
Er zijn beschadigde bestanden gevonden, maar deze kunnen niet allemaal worden he
rsteld.
De details zijn opgenomen in CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. Bijvoorbeeld
C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log
 
C:\Windows\system32>
 
En die log file krijg ik niet geopend? 

Edited by Elegy, 04 June 2015 - 15:18.

  • 0
Fire and Blood.

#2 Jurgen.D

Jurgen.D

    Gettin warmed up?

  • Member
  • PipPip
  • 203 berichten

Posted 04 June 2015 - 21:14

Kan ook kapotte HDD zijn. Al eens en S.M.A.R.T. controle gedaan?
Hoe oud is de hdd?

Anders bij eventuele herinstallatie partitie verwijderen, manueel nieuwe maken en formateren(niet snelformateren).


  • 0

#3 TAFKAB

TAFKAB

    x.x

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1454 berichten

Posted 04 June 2015 - 21:19

Format gewoon ?
Safe mode opstarten ?

Uw explorer crasht dus gewoon en uw pc sluit dan af of wat gebeurt er juist ?
Ik ga ervan uit dat het Win7 is ?

Edited by Bl4ck, 04 June 2015 - 21:21.

  • 0

#4 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 04 June 2015 - 21:47

Kan ook kapotte HDD zijn. Al eens en S.M.A.R.T. controle gedaan?
Hoe oud is de hdd?

Anders bij eventuele herinstallatie partitie verwijderen, manueel nieuwe maken en formateren(niet snelformateren).

OS staat op mijn SSD. En die is nog geen jaar oud.

 

Format gewoon ?
Safe mode opstarten ?

Uw explorer crasht dus gewoon en uw pc sluit dan af of wat gebeurt er juist ?
Ik ga ervan uit dat het Win7 is ?

Ik krijg dat bericht, maar mijn PC sluit niet af. Is idd Win 7.


  • 0
Fire and Blood.

#5 TAFKAB

TAFKAB

    x.x

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1454 berichten

Posted 04 June 2015 - 21:59

waarom krijgt ge die log niet geopend ? Hebt ge admin rechten ?
  • 0

#6 Tomba

Tomba

    Crew

  • Crew
  • 1073 berichten

Posted 04 June 2015 - 22:10

Kan je het probleem ook simuleren in safe mode?

Kijk eens na of je iets ziet in de event viewer op het moment van crashen (Application & System logs)

Die cbs.log zou gewoon open moeten gaan met notepad.


  • 0

#7 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 05 June 2015 - 08:05

waarom krijgt ge die log niet geopend ? Hebt ge admin rechten ?

Ik krijg de melding dat ik geen rechten heb of zo iets? Naar gekeken en ik heb die proberen goed te zetten maar dit werkte niet.

 

Kan je het probleem ook simuleren in safe mode?

Kijk eens na of je iets ziet in de event viewer op het moment van crashen (Application & System logs)

Die cbs.log zou gewoon open moeten gaan met notepad.

Ga ik eens proberen.


Edited by Elegy, 05 June 2015 - 08:07.

  • 0
Fire and Blood.

#8 TAFKAB

TAFKAB

    x.x

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1454 berichten

Posted 05 June 2015 - 11:45

Als ge geen rechten hebt zijt ge hoogstwaarschijnlijk geen admin en een gewone user.
  • 0

#9 mcrudox

mcrudox

    Gettin warmed up?

  • Member
  • PipPip
  • 222 berichten

Posted 06 June 2015 - 15:47

ik had juist hetzelfde probleem maar bij mij lag het niet aan Windows maar aan mijn domheid :p (Windows 8.1)
Ik had mijn laptop aan een tweede scherm aangesloten die mijn vaste PC ook gebruikt. Het scherm stond echter nog ingesteld om mijn PC af te beelden en niet mijn laptop, en alle vensters van mijn laptop werden op het 2de scherm afgebeeld (die dus enkel mijn PC afbeelde). 
Ook kreeg ik hetzelfde bericht in CMD na een scan.

 

Waarschijnlijk ligt jou probleem ergens anders en meer serieus maar wou dit toch even meedelen.


  • 0

There are two great things in your life....
One being the day you are born....

the other being boobs


#10 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 06 June 2015 - 21:53

Mss eens een clean install doen voor alle zekerheid. Ik heb mijzelf al wel geregistreerd voor een update naar Windows 10. Als ik een clean install doe en bijvoorbeeld Windows 8.1 er op zwier, blijft die registratie dan? Of moet dit dan opnieuw gebeuren aangezien ik dan een ander Windows besturingssysteem heb?


Edited by Elegy, 06 June 2015 - 21:54.

  • 0
Fire and Blood.

#11 Unexpected

Unexpected

    Wannabe-Spambear

  • Clan Legend
  • 6361 berichten

Posted 07 June 2015 - 08:38

Even snel een vraag, hoe vaak gebeurde dit? Was dit eenmalig? Dan laat het gewoon zo, dan is het gewoon een hele hoop dingen bij elkaar geweest. Als je het meerdere malen hebt dan is er wel iets anders. 

 

Volg dit om Admin te worden en laat me weten of je dan al de .log kan openen:

http://drm-assistant...windows7os.html


  • 0

“...a minority is only thought of as a minority if it constitutes some kind of threat to the majority, real or imaginary. And no threat is ever quite imaginary...” Christopher Isherwood
"Arguing on the internet is like running in the Special Olympics... Even if you win, you're still retarded."


#12 Elegy

Elegy

    Wannabe-Spambear

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 3402 berichten

Posted 07 June 2015 - 11:04

Even snel een vraag, hoe vaak gebeurde dit? Was dit eenmalig? Dan laat het gewoon zo, dan is het gewoon een hele hoop dingen bij elkaar geweest. Als je het meerdere malen hebt dan is er wel iets anders. 

 

Volg dit om Admin te worden en laat me weten of je dan al de .log kan openen:

http://drm-assistant...windows7os.html

Redelijk veel eigenlijk, meer als 5 keer of zo? Daarmee dat ik dit echt niet meer normaal vindt.

 

Ik heb die stappen gevolgd (En alles stond juist btw) en ik heb full control en ik geraak nog altijd niet in die file. Maar mijn SYSTEM heeft dit ook, zou dit niet voor een conflict kunnen zorgen?


  • 0
Fire and Blood.

#13 Deominiquer

Deominiquer

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 berichten

Posted 26 January 2019 - 10:51

Waarschijnlijk ligt jou probleem ergens http://adeleweightlo...m-diet-reviews/ anders en meer serieus maar wou dit toch even meedelen.


Edited by Deominiquer, 26 January 2019 - 10:52.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users