Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

Geen beeld tijdens first boot


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Caliber

Caliber

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1451 berichten

Posted 14 July 2016 - 01:11

Net mijn nieuwe pc gebouwd. Alles ziet er goed uit en blijkt te werken maar krijg geen beeld endus geen BIOS. Zowel GPU,RAM, kabels van PSU naar vrijwel alles herstoken zonder resultaat... Zowel nieuwe als oude monitor geven niets. Het is geen stroom probleem wat de USB ports werken...

Im baffeled. Pls halp.
  • 0

PSN: WookieSandwich - Steam ID: guzzlemysack

Q5wRaPu.png


#2 Franneke

Franneke

    On a roll

  • Clan Rookie
  • 365 berichten

Posted 14 July 2016 - 07:01

Al eens een andere GPU gebruikt? Gewoon om uit te sluiten dat het die niet is.


  • 0

#3 rafbanaan

rafbanaan

    Crew

  • Crew
  • 12906 berichten

Posted 14 July 2016 - 07:53

Steek het eens in op uw onboard GPU.

Ik zou het stroomprobleem niet meteen zo afschrijven :p
  • 0

PSN ID/STEAM ID/ORIGIN ID: Tha_soh

Xbox Live ID: Tha soh

 

The 4Gamers PC-build generator


#4 Zobator

Zobator

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1868 berichten

Posted 14 July 2016 - 15:25

Steken kabels goed in? Steekt de stekker van je monitor goed in? Monitor al ingestoken in de grafische output op moederbord zelf?


  • 0

#5 Caliber

Caliber

    Impressive man...

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 1451 berichten

Posted 14 July 2016 - 16:08

Zal vanavond zeke de onboard eens proberen. Wat als dat niet werkt? :p
  • 0

PSN: WookieSandwich - Steam ID: guzzlemysack

Q5wRaPu.png


#6 Zobator

Zobator

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1868 berichten

Posted 14 July 2016 - 21:19

Zal vanavond zeke de onboard eens proberen. Wat als dat niet werkt? :p

 

Wenen?

 

Zijt ge zeker dat alle kabels van de PSU stroom geven? Moest er vanuit het MoBo zelf wel een beeld komen, probeer dan trouwens eerst nog eens je GPU in een ander PCI slot te steken. Kan zijn dat het probleem in het mobo zit ipv de GPU?
 


  • 1




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users