Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

Bitstorm BYOC LAN - 18-20 November 2016 - 200 seats


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 InFerNo

InFerNo

    Crew

  • Crew
  • 2479 berichten

Posted 23 October 2016 - 09:37

Storm en Bitbusters slaan de handen in elkaar en stellen graag Bitstorm voor! Een Bring Your Own Computer LAN party waar sfeer en competitie hand in hand gaan.

 

Onze hoofdcompos zijn League of Legends (5v5), Counter-Strike GO (5v5) en HearthStone (1v1)

 

Daarnaast zijn er ook Overwatch (6v6), Rocket League (3v3), Trackmania Nations Forever, FIFA en Haxball competities en werken we naar goeie gewoonte aan funcompos. Deelnemen aan de compos is niet verplicht, je kan ook aanwezig zijn om de sfeer op te snuiven en andere games te spelen in grote groep.

 

De cashprize teller staat momenteel op €1640,- en daar bovenop worden nog hardware prijzen toegevoegd!

 

Kom ook naar onze Bar Citizen, waar backers en fans kunnen samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen rond Star Citizen op te volgen en te bespreken. Voor bezoekers is de inkom gratis en hoef je dus geen ticket te bestellen, je kan dus gratis deelnemen aan de Bar Citizen.

 

Praktische info:

18 tot 20 November 2016

't Bau-huis, Slachthuisstraat 60

9100 Sint-Niklaas

 

Ticket tot 14 november: €36,-

Ticket vanaf 14 november: €45,-

Groepskorting is mogelijk!

 

 

Omdat we de vraag veel krijgen: onze LAN party gaat sowieso door, we zitten al aan het minimum ingeschreven spelers en we hebben nog nooit, individueel, een LAN party afgelast.

 

Nog een tip voor mensen die groepskorting wensen: ALLE leden van je groep moeten geregistreerd zijn op onze site, na het aanmaken van de clan door de leider dienen je leden vervolgens een request te doen om je clan te joinen door op request membership of join group knop te klikken. Zodra de leider van de groep iedereen heeft geaccepteerd kan hij voor zichzelf en alle toegevoegde leden een groepsticket bestellen.


  • 0
InFerNo
4Gamers Nights organisator samen met Jejskov en Curze!
Livestreaming via www.ground-zero.tv.
2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users