Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

Deadhold (Myth inspired Tactical RTS)


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 belgianbonzai

belgianbonzai

  On a roll

 • Member
 • PipPip
 • 621 berichten

Posted 24 August 2017 - 23:14

Wat is Deadhold

deadhold_w1010h6u8e.jpg

Deadhold is een Real Time Tactic game, geinspireerd door Myth, en gemaakt als een project van voormalige spelers/modders, als een project van liefde voor Myth en het fantasy RTT genre. De twee main developers hebben ook ervaring met day to day game design met te werken aan onder andere Borderlands, Battlefield 2, Frontlines: Fuel of War, Homefront, Myth 3,... en na 3 jaar werken in hun vrije tijd zijn ze eindelijk klaar om de game aan het grotere publiek voor te stellen via steam early access. (http://store.steampo...46930/Deadhold/ Release date: August 25, 2017.)

 

It's over! I have the high ground!
Gameplay is het een mix van real-time tactics gelijkaardig aan games zoals in de myth series. Dit betekend geen base-building geen nieuwe units tijdens de game. Dit hebben ze gecombineerd met items, loot en global spells.
Gevechten zijn physics based. Pijlen van boogschutters worden realistisch gesimuleerd. Ranged units hebben dus voordeel als ze op een verhoog staan. Warriors die in formatie staan laten friendly units door maar houden hun lijn als de vijand probeert zich door de verdediging heen te vechten. Je kan je artistieke talenten loslaten op de map door ragdoll lijken in stukken te blazen met explosieven en het bloed te gebruiken als verf.

deadhold-game6pxo3.gif

Spells van uw primary en secondary deities laten je toe om uw eigen speelstijl te ontwikkelen. Wil je sterkere melee offence dan kies je spells uit het arsenaal van de Reaver. The Huntress is meer complementair met ranged units. Old Man War daarentegen is goed voor de meer defensieve speler. En zo zullen er nog een pak meer deities gereleased worden, sommige voor multiplayer andere coop/campaign, of beide.
Voor je denkt dat ze daar geld voor gaan vragen kan ik je gerust stellen, microtransacties staan in verre toekomst wel in planning, maar dan enkel en alleen voor cosmetische items.

Er is een campaign met 16 maps gepland, waarvan momenteel de eerste klaar is (lvl2 en 3 enkel nog scripting nodig), die je coop kunt spelen met 1-4 spelers.

Multiplayer is er tot 8 personen, FFA of 2 teams. Leaderboards en tournaments staan in de planning tijdens Early Access. Met King of the Hill, Territories, Deathmatch etc als gametypes.

En tot slot is er mijn favoriet momenteel: Horde modes (ook voor 1-4 coop) waarin vijanden je aanvallen wave na wave na wave.

Multiplayer voorbeeld fimpje:
https://youtu.be/uMbmvrkuHCM

Solo Horde:
https://www.youtube....h?v=TrrVQMD5ApQ

Steam Page:
http://store.steampo...46930/Deadhold/

Discord (waar de Devs graag op uw vragen antwoorden):

https://discord.gg/0Vgtcx5Fx6Nbp1H6


 • 0

#2 Ge0force

Ge0force

  Nieuwe Man

 • Crew
 • 7068 berichten

Posted 25 August 2017 - 08:22

Stond al in mijn verlanglijstje! :)


 • 0

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users