Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

Het Grote Playstation 3 Vragentopic

PS3 FAQ

  • Please log in to reply
470 replies to this topic

#21 Twoboystwo69

Twoboystwo69

    First baby steps

  • Member
  • Pip
  • 42 berichten

Posted 29 November 2010 - 11:29

Oki... thx :hijack:
  • 0

#22 Wazzipi

Wazzipi

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1608 berichten

Posted 20 December 2010 - 21:03

waar kun je het best en goedkoopst wat oudere ps3 games kopen ?
  • 0

#23 maximvdb

maximvdb

    On a roll

  • Member
  • PipPip
  • 730 berichten

Posted 22 December 2010 - 04:45

internet? Of bedoel je echt winkels?
  • 0

#24 BlueSmiley

BlueSmiley

    Unstoppable

  • Member
  • PipPipPip
  • 2549 berichten

Posted 22 December 2010 - 04:51

waar kun je het best en goedkoopst wat oudere ps3 games kopen ?


2ehandssites & thehut.com & 365games.co.uk
  • 0

#25 Hybride Zalm

Hybride Zalm

    Unstoppable

  • Member
  • PipPipPip
  • 2722 berichten

Posted 22 December 2010 - 14:54

Moet je PS Move hebben om Heavy Rain move edition te spelen? Op achterkant van het doosje staat dat PS Move optioneel is, maar zou graag een bevestiging krijgen voordat ik het zou kopen.
  • 0

死んでください


#26 valies

valies

    Crew

  • Crew
  • 8825 berichten

Posted 22 December 2010 - 15:08

Moet je PS Move hebben om Heavy Rain move edition te spelen? Op achterkant van het doosje staat dat PS Move optioneel is, maar zou graag een bevestiging krijgen voordat ik het zou kopen.


Je hebt twee verschillende categoriën onder Move games:
  • Move Compatible games
  • Move Required games

Heavy Rain is Move Compatible, de Move is dus optioneel.
  • 1

PSN valies - 3DS 1908-2322-5163 - twitter @valies
As long as people continue to pursue the meaning of freedom, they will never cease to be o/
Baka!


#27 Ge0force

Ge0force

    Nieuwe Man

  • Crew
  • 7074 berichten

Posted 22 December 2010 - 15:18

De Move-patch is overigens gratis te downloaden. Als ge de oorspronkelijke versie aan een lagere prijs vindt, kunt ge die kopen.
  • 1

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008


#28 Wazzipi

Wazzipi

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1608 berichten

Posted 22 December 2010 - 18:09

internet? Of bedoel je echt winkels?

Winkels,
Of internet maar die met overschrijving werkt geen visa of andere ....
  • 0

#29 Obs

Obs

    First baby steps

  • Member
  • Pip
  • 39 berichten

Posted 23 December 2010 - 13:09

Is het mogelijk om op de 1 of andere manier PSP titels op PS3 te spelen?
  • 0

#30 michielvk

michielvk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 18 berichten

Posted 25 December 2010 - 03:21

Overlaatst heb ik de Blu-ray versie van de serie "Rome" gekregen,toen ik de disc in mijn Ps3 stak en de disc opstartte waren er aanvankelijk geen problemen.
Toch moest ik even later vaststellen dat mijn scherm opgedeeld werd in 3 horizontale strepen die elk hetzelfde beeld weergaven bovendien was dit alles in het zwart wit.
De serie op deze manier bekijken is onmogelijk en daarom vroeg ik mij af of iemand van jullie geen oplossing weet.
Hetzelfde verhaal wanneer ik demo's download op mijn Amerikaanse psn account.

Hartelijk dank.
  • 0

#31 tomke009

tomke009

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1855 berichten

Posted 25 December 2010 - 11:13

kzit met het probleem dat ik niets meer kan kopen op de us-store? en dit sinds de laatste update van de gebruikersovereenkomst. Zou dit met elkaar te maken hebben?
Kheb mijn visa info al een opnieuw ingegeven maar kblijf met hetzelfde probleem zitten: error 80023102
Die error wil maar niet weggaan, heb dit nu al 3 dagen, iedere keer als ik wil bevestigen krijg ik die melding :)
De europese store heb ik geen probleem mee
  • 0
PSN/steam/xblive/twitch:
Tomke009

#32 Ge0force

Ge0force

    Nieuwe Man

  • Crew
  • 7074 berichten

Posted 25 December 2010 - 14:19

Is het mogelijk om op de 1 of andere manier PSP titels op PS3 te spelen?


Neen, enkel mini's kan je zowel op psp als ps3 spelen. Er wordt gefluisterd dat Sony in een firmware update de mogelijkheid zal voorzien om ook retail PSP-games op ps3 te spelen, maar dit is nooit officieel bevestigd.
  • 0

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008


#33 Ge0force

Ge0force

    Nieuwe Man

  • Crew
  • 7074 berichten

Posted 25 December 2010 - 21:27

Overlaatst heb ik de Blu-ray versie van de serie "Rome" gekregen,toen ik de disc in mijn Ps3 stak en de disc opstartte waren er aanvankelijk geen problemen.
Toch moest ik even later vaststellen dat mijn scherm opgedeeld werd in 3 horizontale strepen die elk hetzelfde beeld weergaven bovendien was dit alles in het zwart wit.
De serie op deze manier bekijken is onmogelijk en daarom vroeg ik mij af of iemand van jullie geen oplossing weet.
Hetzelfde verhaal wanneer ik demo's download op mijn Amerikaanse psn account.

Hartelijk dank.



Hoe is je PS3 aangesloten op je tv? Als dat via scart is ligt het probleem mogelijk aan het feit dat Amerikaanse games en blu-rays voorzien zijn voor NTSC, in europa is dat PAL. Op LCD-tv's bestaat dit probleem niet meer als je een HDMI-kabel gebruikt.
  • 0

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008


#34 Wazzipi

Wazzipi

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1608 berichten

Posted 26 December 2010 - 11:15

kzit met het probleem dat ik niets meer kan kopen op de us-store? en dit sinds de laatste update van de gebruikersovereenkomst. Zou dit met elkaar te maken hebben?
Kheb mijn visa info al een opnieuw ingegeven maar kblijf met hetzelfde probleem zitten: error 80023102
Die error wil maar niet weggaan, heb dit nu al 3 dagen, iedere keer als ik wil bevestigen krijg ik die melding :facepalm:
De europese store heb ik geen probleem mee


Hmm heb nog niks gekocht maar ik krijg die error ook als ik me profiel wil zien op de ps.
OOk sinde de laastse update.
  • 0

#35 Ge0force

Ge0force

    Nieuwe Man

  • Crew
  • 7074 berichten

Posted 26 December 2010 - 12:30

Mss hebben ze een ip check ingebouwd vanwege copyright issues of zo?
  • 0

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008


#36 Yurf

Yurf

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1424 berichten

Posted 30 December 2010 - 21:58

Heeft er iemand de Awakening DLC van Dragon Age: Origins gespeeld? Is deze de moeite om aan te schaffen?
  • 0

#37 tomke009

tomke009

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1855 berichten

Posted 31 December 2010 - 12:17

Heeft er iemand de Awakening DLC van Dragon Age: Origins gespeeld? Is deze de moeite om aan te schaffen?


Als die nog aan goedkopere prijs staat is die wel de moeite, kgeloof zo'n 8-10uur gameplay.
De releaseprijs was denk ik zo'n 40€, dat is het wel niet waard; kheb die vorige maand gekocht toen die in promotie was: 20€. Dat is een schappelijke prijs imo
kvond het wel jammer dat ik niet met morrigan :D kon verder spelen maarja..
is awakenings waar ik het over heb :facepalm: , khad niet gezien dat je in het algemeen bezig was :rofl: .
kheb alle dlc behalve leliana's song en witch hunt(nog niet):
-de darkspawn chronicles(z'n geld niet waard)
-golems of amgarrak( is wel leuk)
-return to ostagar (teleurstellend, met moeite 1 uur gameplay)
-stone prisoner (heb ik bij het spel bijgekregen maar zeker zijn geld waard als je hem achterna nog kunt bijkopen)
-warden's keep ( zeer handig enkel en alleen al voor die storage chest en abilities)
-

Edited by tomke009, 31 December 2010 - 12:25.

  • 0
PSN/steam/xblive/twitch:
Tomke009

#38 tomke009

tomke009

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1855 berichten

Posted 31 December 2010 - 12:27

Mss hebben ze een ip check ingebouwd vanwege copyright issues of zo?


Dat zou wel saai zijn, kvind de us store wel interessanter dan de europese :facepalm:
  • 0
PSN/steam/xblive/twitch:
Tomke009

#39 jersy

jersy

    Impressive man...

  • Member
  • PipPipPip
  • 1223 berichten

Posted 31 December 2010 - 12:39

de us store is ook veel beter opgebouwd
maarja de eu komt altijd achter eh :facepalm:
  • 0
PSN-id = jersyi

#40 Ge0force

Ge0force

    Nieuwe Man

  • Crew
  • 7074 berichten

Posted 31 December 2010 - 12:50

Heb eens gegoogled naar error 80023102. De fout wil zeggen dat ge geen geld kunt toevoegen aan uw account, maar dit kan zich voordoen als de servers overbelast zijn. Ik zou dus later nog eens proberen.
  • 0

Steam: Ge0force

PSN: Ge0force2008






Also tagged with one or more of these keywords: PS3, FAQ

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users