Springen naar inhoud

4gamers.be


Foto

TV & Film regels

Film Tv Serie Divers

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 GuerrillaDawg

GuerrillaDawg

    Crew

  • Crew
  • 2559 berichten

Posted 28 January 2014 - 00:33

--------------------------------------------------------------- R E G E L S ---------------------------------------------------------------

I. Flaming

4Gamers is een (vrij) volwassen site met weinig tot geen onnozelaars. We verwachten dan ook dat mensen steeds op een rustige manier met elkaar discussiëren. Uiteraard zal het wel eens gebeuren dat bepaalde mensen een andere mening hebben en heel misschien kan dat leiden tot een conflict. Dat betekent echter niet dat men zomaar elkaar mag binnen aan te vallen of uit te schelden. Zulk gedrag tolereren wij niet en mensen die dit wel doen zullen hierover worden aangesproken met een mogelijke sanctie als gevolg.

II. Warez

4Gamers is geen forum waar openlijk over warez wordt gepraat. Er zal hard worden opgetreden indien mensen linken en/of praten over het downloaden van warez. Dit houdt in: rips, ondertitels, films, games, ... elke vorm van warez, hoe klein dan ook.

Het is natuurlijk geweten dat een groot deel van de populaire series enkel via het internet te volgen zijn. Het is echter onmogelijk om al die zaken tegen te houden en zolang er niet openlijk wordt gepraat over warez in deze threads zien we daar geen probleem in. Vanaf iemand warez vermeldt in eender welke thread, wordt zijn post zo snel mogelijk verwijderd waarna hij een sanctie zal krijgen.

TL;DR: Onzin posten als "kben hier de nieuwe game of thrones aant binnenhalen tegen 6mb/sec op mijne torrent ;)" of directe links naar torrents worden absoluut niet toegelaten en er zal hard worden opgetreden tegen mensen die dit wel doen.

III. Gebruik van tags

In dit gedeelte van het forum kan je gebruik maken van volgende tags: Film, Tv, Serie en Divers. Dit is vooral handig als we de tags gebruiken als voorvoegsel, dan weten mensen meteen of het nu over een serie of een film gaat.

Een korte inleiding tot het gebruik van deze tags:

Geplaatste afbeelding

Geplaatste afbeelding

Geplaatste afbeelding

In bovenstaand voorbeeld gebruiken we Vikings, een serie. In dit geval kiezen we dus voor de "serie" tag in het dropdown menu. Eenmaal gekozen, mag je niet vergeten om het vinkje rechts (Het eerste label als voorvoegsel gebruiken) aan te vinken. Indien je dit niet doet, zal er geen voorvoegsel voor je titel komen te staan.
  • 4

ruh roh


Also tagged with one or more of these keywords: Film, Tv, Serie, Divers

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users