4gamers.be

Het gezicht achter de Battlefield 3 cover

Door rafbanaan, 30-10-2011 16:39, bron: bf3blog

Iedereen kent hem wel intussen, de "soldier" die de belichaming is van Battlefield 3. We zien hem steeds opnieuw opduiken, of het nu op de boxart van de game is of in een trailer. Nu is ook bekend wie de man achter deze soldier is. Dennis Lennartsson maakte samen met DICE meer dan 500 foto's die mogelijk konden dienen als cover, maar uiteindelijk stak er eentje boven al de rest uit. Tijdens de fotosessies moest Dennis een uitrusting dragen die 30 kilogram woog en bij fotosessies alleen bleef het niet want ook tijden de motion capture-sessies voor de singleplayer moest hij de uitrusting dragen. Het is trouwens niet de eerste keer dat Dennis de rol van de soldier voor zijn rekening neemt, want ook voor de cover van Bad Company 2 stond hij model.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.