4gamers.be

Bekijk de eerste GTA V-trailer

Door Jay, 02-11-2011 16:45

Vorige week wist Rockstar een kleine bom te droppen door niets meer of minder dan het GTA V-logo op zijn site te zetten, met daaronder de melding dat we vandaag een eerste trailer zouden krijgen. Uiteraard zitten velen nu in spanning af te wachten en om jullie zo snel mogelijk te laten genieten van de trailer, zetten we dit bericht een beetje vroeger online. Op die manier kan je gewoon mee aftellen en meteen de trailer bekijken wanneer die beschikbaar komt. Uiteraard zullen veel menselijk tegelijk de trailer willen bekijken, dus het is niet ondenkbaar dat de site van Rockstar plat gaat, maar sowieso proberen we jullie van een werkende trailer te voorzien. Ook wordt dit bericht aangepast nadat de trailer is verschenen, vermoedelijk met de eerste info omtrent de locatie en wie weet wat nog meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.