4gamers.be

Winnaars Call of Juarez: The Cartel en RealTriggers

Door Goofus, 11-11-2011 00:03

We mogen voor de zoveelste keer tijdens deze grote 4Gamers Birthday Bash met games gooien, deze keer dankzij de gewaardeerde steun van Ubisoft. Dankzij hen geven we immers tien exemplaren weg van Call of Juarez: The Cartel.

Call of Juarez: The Cartel

Ook Gioteck doet een duit in het zakje, want na de erg populaire Gioteck-wedstrijd met console-accessoires schenken ze deze keer ook nog aan elke winnaar een pakketje RealTriggers voor PlayStation 3. Soms moeite met het betrouwbaar bedienen van L2 en R2 op je controller? Dat zal voltooid verleden tijd zijn dankzij deze handige hulpstukjes om de triggers elke keer met perfecte precisie in te duwen.

Dat The Cartel al de derde game is uit de Call of Juarez-franchise en dat de RealTriggers voor 6.99 euro over de toonbank gaan bij Gamegear.be wisten bijna alle deelnemers te vinden. We vroegen echter ook hoeveel berichten er de dag na het aflopen van de wedstrijd, op 10 november dus, op de frontpage van 4Gamers zouden verschijnen. Dat werden er uiteindelijk 26. Vijf deelnemers gokten precies juist, en samen met 5 runners-up halen ze dus een welverdiend exemplaar van Call of Juarez: The Cartel voor PS3 en een setje RealTriggers voor PS3 binnen.

De winnaars

  1. Pasoa
  2. DeBo
  3. blood79
  4. recon
  5. Messcher109
  6. baper
  7. maxke13
  8. th0rg1l
  9. Sniper_at_w0rk
  10. belgianbonzai

Deze tien gelukkigen mogen als de bliksem een privébericht sturen naar Goofus met hun naam en adresgegevens en zullen binnenkort hun exemplaar van Call of Juarez: The Cartel in de bus vinden.

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers. Check onze wedstrijdpagina voor de talloze wedstrijden die momenteel nog lopen en weldra gaan starten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.