4gamers.be

Barcraft in België: Outpost Gent

Door Deuces22, 12-11-2011 14:24

Op 26 november wordt er in Gent in het Outpost Gaming Center een regelrechte Barcraft georganiseerd in samenwerking met 4Gamers. Aangezien StarCraft II kijken meer aan populariteit wint, kan zelfs België niet achterblijven. In de Verenigde Staten en ook Nederland is het een waar fenomeen geworden. Voetbal kijken op café is voor velen een leuke tijdsbesteding, dus waarom kan dat ook niet voor games?

Tegenwoordig bestaan er immers in de wereld van professioneel gaming supersterren zoals Messi dat is voor voetbal. Ze zullen waarschijnlijk niet even rijk zijn, maar de echte toppers verdienen ondertussen meer dan een gemiddeld loon door bezig te zijn met hun passie, competitief gamen. Dat er dan een groep fans ontstaat die hun superster op regelmatige basis in actie wil zien, is niet meer dan logisch. Onze Noorderburen zijn alweer een stapje voor met hun eigen barcraft.nl website en data die vastliggen om de aankomende toernooien te bekijken. De Nederlandse lezers onder ons kunnen volgend weekend, op 20 november bijvoorbeeld MLG Providence volgen in Utrecht.

De Belgische fanatiekelingen kunnen het weekend erna kijken naar de DreamHack finales. Wil je EG.Huk, EG.Idra, DongRaegu of oGs.MC aan het werk zien met een frisse pint in je hand? Afspraak op 26 november vanaf 20u in het Outpost Gaming Center te gent. Deze redacteur is alvast van de partij.

Barcraft in Pittsburg

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.