4gamers.be

Call of Duty Elite app volgende week

Door papfles, 24-11-2011 09:00, bron: eurogamer

Update

Ondertussen lijkt Call of Duty Elite stilaan op toerental te zijn gekomen, want Activision heeft het licht op groen gezet voor de hele service. Er zijn nog een aantal zaken uit te klaren, maar dat zou de komende dagen in orde moeten komen. De einddatum van 1 december lijkt dus perfect haalbaar.

Wat de applicatie betreft, deze zou volgende week lanceren, dus je kan vanaf dan je statistieken gewoon nakijken terwijl je onderweg bent.

Origineel - CoD Elite app uitgesteld op 14/11/2011 om 23:50

Wil je graag je statistieken in Call of Duty: Modern Warfare 3 raadplegen via Call of Duty Elite op smartphone, dan zal je nog eventjes moeten wachten, want Activision heeft besloten om de lancering van de mobiele applicatie uit te stellen.

De reden is niet zo moeilijk te raden, omdat Call of Duty Elite momenteel overrompeld wordt door registraties en bezoeken. Omdat de servers deze last momenteel niet kunnen slikken, is het niet meteen de slimste zaak om nog meer druk op de servers te zetten en dus werd de applicatie uitgesteld "tot we zeker zijn dat het een geweldige ervaring is". Zodra Activision het veilig acht om de applicatie te lanceren, zal het ook meedelen wanneer dat gebeurt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.