4gamers.be

Update - 4Gamers genomineerd als Site v/h Jaar

Door papfles, 01-12-2011 18:10, bron: sitevanhetjaar

Update

Gisteren hebben we een mail gekregen met de melding dat de wedstrijd ondertussen afgelopen is. Op 13 december zal er blijkbaar een ceremonie plaatsvinden in Gent en op 20 december zijn de winnaars te lezen in Clickx.

Los van de uitslag willen we jullie gewoon bedanken voor jullie stem - mochten we die gekregen hebben. Daarnaast hebben we de voorbije tijd al heel wat complimenten mogen ontvangen van ettelijke onder jullie en we lezen bij de inzendingen van 2 wedstrijden momenteel ook veel lovende zaken. Het doet altijd deugd om te lezen dat onze inzet gewaardeerd wordt, dus bedankt daarvoor. We zijn in elk geval bezig om jullie nieuwe zaken aan te bieden, terwijl we ook het huidige aanbod wat zullen tweaken om de foutjes eruit te halen.

In elk geval: bedankt, of het nu voor de stem is of voor jullie (dagelijkse) aanwezigheid hier.

Origineel

Omdat we al ettelijke pm's gekregen hebben omtrent de wedstrijd "website van het jaar", willen we hierbij toch even een kleine mededeling doen omtrent de wedstrijd:

Elk jaar organiseert Clickx hier in Vlaanderen de wedstrijd “website van het jaar”, waarbij ettelijke websites in verschillende categorieën ten strijde trekken tegen elkaar om als “website van het jaar” uit de bus te komen.

De voorbije jaren was er quasi niks te doen tegen de heerschappij van Google, maar binnen de specifieke categorieën is er altijd net iets meer animo te vinden. Ondanks het feit dat we zelf nog maar een jaartje bestaan en nog heel wat zaken willen implementeren en verbeteren, heeft men bij de organisatie ervoor gekozen om ons te selecteren in de categorie “Computer & Games”. We mogen ons dus voor het eerst als “genomineerde” bestempelen.

Uiteraard zouden we het appreciëren als jullie ons een stem zouden geven, al staat het jullie uiteraard vrij om op eender wie te stemmen. Mochten we jullie stem krijgen: bedankt daarvoor. Mochten jullie vinden dat we die nog niet verdiend hebben, dan hebben we meteen een doel voor ogen om jullie tegen volgend jaar – mochten we dan ook genomineerd zijn – te overtuigen.

Sowieso eindigt hiermee ook onze “promotie” rond deze wedstrijd. Er zijn tal van zaken waar we liever tijd in steken en die onze website een pak interessanter en leuker kunnen maken voor jullie en daar willen we dan ook de nadruk op leggen. Hou de website dan ook vandaag en de komende dagen in de gaten, want er staat weer wat in de steigers, gaande van kleine fixes tot nieuwe features.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.