4gamers.be

Winnaars Need for Speed: The Run-pakket

Door Goofus, 17-11-2011 00:23

Nadat we eerder al de najaarsrelease van de nieuwste telgen van grote EA-franchises als FIFA en Battlefield vierden met het weggeven van een hoop games, was het deze week de beurt aan de racefranchise uit de Electronic Arts-stal. Need for Speed: The Run, de achttiende titel in de reeks, ziet immers het levenslicht en naar aanleiding daarvan gaven we maar liefst vijf exemplaren weg op een platform naar keuze (pc, Xbox 360 of PlayStation 3), samen met een Need for Speed: The Run-notitieboekje

Need for Speed: The Run

Voor onze schiftingsvraag rekenden we weer op je mensenkennis om onze redacteur van dienst, YoniVL, in te schatten. YoniVL begon enkele dagen geleden te spelen aan Need for Speed: The Run met het oog op onze 4Gamers-review. Zoals iedereen die het spel aanvangt startte hij op de 200ste positie. We vroegen jullie om te gokken op welke positie YoniVL zou staan na exact twee uur (inclusief drank- en plaspauzes) racen. Een deelnemer wist te voorspellen dat dat op plaats 139 zou zijn en samen met vier andere gelukkigen gaat hij of zij aan de haal met ons Need for Speed: The Run-prijspakketje.
 
De winnaars
  1. kennypicavet
  2. jasperino
  3. Schweppes
  4. evilbobo
  5. Digifais

Deze vijf gelukkigen mogen als de bliksem een privébericht sturen naar Goofus met hun naam en adresgegevens en zullen binnenkort hun prijspakket in de bus vinden.

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers. Check zeker regelmatig onze wedstrijdpagina voor de talloze wedstrijden die momenteel nog lopen en weldra gaan starten.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.