4gamers.be

EA reageert op kritiek banbeleid Origin

Door Jay, 17-11-2011 16:28, bron: vg247

Electronic Arts heeft al laten weten dat het cheaters hard aanpakt en het resultaat is dan ook dat een hoop valsspelers werden verbannen van bijvoorbeeld Battlefield 3. Vreemd genoeg echter is het ook zo dat mensen die op de Origin-fora en ban krijgen niet langer hun Origin-games kunnen spelen. Het gaat dan veelal om bans omwille van ongepast taalgebruik en dat soort zaken. Uiteraard is er al een hoop kritiek gekomen op deze aanpak en EA heeft inmiddels gereageerd. Men zou een aanpassing van het beleid doorvoeren en voortaan gaan werken met een systeem van permanente en tijdelijke bans. Wel zou het nieuwe systeem nog even op zich kunnen laten wachten, daar er enkele technische zaken moeten worden aangepast en dat niet van de ene op de andere dag lukt. Een duidelijke verklaring of verantwoording voor het feit dat sommigen geen Origin-games meer kunnen spelen na een forum-ban werd niet gegeven, maar vermoedelijk wordt ook dit probleem in het nieuwe beleid aangepakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.