4gamers.be

Killzone-opvolger in de maak

Door papfles, 18-11-2011 16:05, bron: gamerzines

Op zich hoeft het niet te verbazen dat Guerrilla Games een opvolger zou maken op Killzone 3, aangezien het toch wel een van de gekendere franchises is van de PlayStation 3. Het gerucht gaat dat Steven Ter Heide de leiding op zich zal nemen voor dit project en het grootste deel van het team bij Guerrilla Games zou zich met deze opvolger bezig houden.

Gezien de recente meldingen dat er 1 specifieke studio binnen Sony al bezig is met PlayStation 4-ontwikkeling zou dit nieuwtje kunnen betekenen dat Guerrilla Games de studio in kwestie is. Verder is de ontwikkelaar ook bezig met een nieuwe franchise, maar ook daar is nog bitter weinig over geweten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.