4gamers.be

Sega plant "herwerking geliefde reeks"

Door papfles, 20-11-2011 03:13, bron: gonintendo

Blijkbaar is Sega op zoek naar iemand die een project in goede banen kan leiden. Dat is op zich niet zo uitzonderlijk in de gameswereld, maar het zou hier specifiek gaan om een klassieke franchise uit de Sega-stal die op een nieuwe manier terug tot leven gebracht moet worden.

Er wordt dan ook heel wat ervaring gevraagd (op zijn minst 8 jaar), want het zou zelfs gaan om een van de meest geliefde franchises die ze bij Sega nog in de koelkast hebben liggen. Welke franchise zou jij graag terug tot leven zien komen? Gezien de recente heropleving van Shenmue op sociale platformen in Japan, leggen wij onze gok bij deze titel in elk geval.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.