4gamers.be

CM Storm Sirus 5.1

Door GuerrillaDawg, 06-12-2011 17:10

Cooler Master wilt duidelijk een naam maken in de gamingindustrie. Voordien had men al pc-kasten, muizen, toetsenborden en zelfs muismatten, maar dat  was niet genoeg. De Taiwanese hardwareproducent wou hun aanbod namelijk uitbreiden met iets dat essentieel is voor gamers, een gaming headset. Niet zomaar de zoveelste headset, maar wel eentje die 5.1 surround sound ondersteunt en daarnaast een "tactical mixing console" meegeleverd krijgt. Geïnteresseerd? Wij alvast wel.

Het was dit jaar nog op CeBIT dat Cooler Master hun nieuwste speeltje met veel trots vrijgaf. Men vertelde al snel dat deze nieuwe headset de "Storm" lijn zou aanvullen en dat deze de iconische naam Sirus zou meekrijgen. Voor de leken onder ons: Cooler Masters Storm lijn staat bekend als een productlijn die gericht is op professionele gamers en de naam brengt dan ook een zekere kwaliteit met zich mee.

Cooler Master legt de lat namelijk hoog voor deze productlijn en het is ook daarom dat men meestal de woorden innovatief en goed design te horen krijgt wanneer men bezig is over deze lijn. Dit is slechts één van de redenen waarom de CM Storm Sirus 5.1 zo'n interessant review-exemplaar is. Pas op, één van de dingen die de Sirus ons belooft, namelijk meerdere speakers per pad, is niets nieuws in de hardware-wereld, maar zelden is het echt goed uitgewerkt. De markt der headsets is dan ook gevuld met headsets die 5.1 beloven terwijl de kwaliteit ervan zeer matig is. Benieuwd of Cooler Master het beter kan. Met een richtprijs van rond de €130 verwachten we alvast veel.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.