4gamers.be

Teasers "mysterieuze en schokkende" PS3-exclusive

Door Jay, 04-12-2011 03:04

Volgende week vinden de Video Game Awards plaats en daar worden, zoals elk jaar, enkele exclusieve trailers uit de doeken gedaan. Dit jaar krijgen we alvast nieuwe beelden van Metal Gear Solid: Rising te zien en ook een nieuwe game van Bioware wordt onthuld, waarbij er sterke aanwijzingen zijn dat het om een nieuwe Command & Conquer-game gaat. Veel minder aanwijzingen zijn er over een nieuwe PS3-exclusive waarvan we de eerste beelden te zien zullen krijgen. Bij de VGA-organisatie spreken ze van een "mysterieuze en schokkende exclusive" en op de teasersite The Last of Us vinden we voorlopig twee teasers terug. De ene lijkt een chaotische wereld voor te stellen waarin het vechten is geblazen om te overleven. Ook zien we een bordje met "Quarantine Zone" erop hangen, maar het is onduidelijk of dit verband houdt met de game in kwestie of niet. De andere video toont beelden van een mier, afkomstig uit de BBC-reeks Planet Earth. Laat gerust jullie gedachten omtrent de teasers vrij in de comments, want wij tasten voorlopig in het duister.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.