4gamers.be

Sint komt morgen in Hasselt en Antwerpen

Door Goofus, 05-12-2011 20:05

Tijdens deze laatste week van onze grote 4Gamers Birthday geven we er zoals jullie ondertussen al weten nog een serieuze lap op. Je zult de komende dagen nog een heleboel nieuwe wedstrijden en winnaars zien verschijnen op onze frontpage, maar ter gelegenheid van Sinterklaas willen we ook graag iets speciaals doen voor onze community. We zijn dus erg blij dat we in samenwerking met UbisoftBethesda en Nintendo een hele hoop posters, T-shirts en goodies kunnen uitdelen.

Jullie konden en kunnen zich nog steeds inschrijven (via deze link) voor een aantal steden, maar Hasselt en Antwerpen zijn morgen 6 december al aan de beurt en we hebben goed nieuws voor alle brave kindjes aldaar. Sinterklaas heeft voldoende prijzen in zijn zak zitten om iedereen die zich voor die steden registreerde via ons wedstrijdformulier te voorzien van een leuke goodie. Wie zich inschreef zou ondertussen ook een pm moeten ontvangen hebben ter bevestiging van jullie registratie. De crew die de Sint ter plaatse zal assisteren krijgt een lijst mee met jullie nicknames, die je dus zal moeten gebruiken als codewoord.

Al wat de Hasselaars en Antwerpenaren nu nog rest is om morgen op het afgesproken uur even langs te lopen en een prijs op te pikken. Voor de andere steden zijn er nog steeds vrije plaatsen voorzien, dus schrijf jullie zeker in om ook een leuk presentje weg te kapen.

Hieronder vinden jullie nog eens de praktische afspraken.

 


 

Onze redacteurs zullen op de volgende plaatsen te vinden zijn en zijn herkenbaar aan hun 4Gamers-shirt.

 


 

dinsdag 6 december - 18u-19u

Phazon en RipD wachten jullie op in het station van Hasselt, in de centrale hal. (*)

  

 


 

dinsdag 6 december - 19u-20u

YoniVL, Rastaman2302 en Cuore Giallorosso wachten jullie op in het station van Antwerpen-Centraal op het pleintje waar perrons 1-6 samenkomen (bovenverdieping).

    

 


 

(*) Phazon verloot aan wie daarin geïnteresseerd is rond 19 uur ook nog drie games uit zijn persoonlijke collectie voor Nintendo DS en Wii (The Last Window, Kingdom Hearts re:coded, Mystery Case Files).

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.