4gamers.be

South Park RPG wordt turn-based

Door papfles, 06-12-2011 00:04, bron: neogaf

We mogen op de VGA's niet alleen een titel van Bioware, Epic en Sony verwachten, maar ook South Park zal zijn opwachting maken, blijkbaar als 2D RPG. In het spel zal je uit 5 klasses kunnen kiezen, met name wizard, paladin, adventurer, rogue en een 5e klasse die Cartman uit zijn mouw schudt.

Samen met de andere jongeren uit South Park neem je deel aan een live action role-playing game, een spel dat al snel uitdraait op een echt avontuur. Zelf zeg je geen woord, zoals in GTA, al was het hier op de vraag van Matt Stone en Trey Parker - de bedenkers van de reeks die nu ook het script voor hun rekening zullen nemen. De combat zou gelijken op die van Paper Mario en Mario & Luigi-games en zal sowieso turn-based zijn. Je zal wezens kunnen oproepen en ook van op afstand kunnen aanvallen. Verder zal je South Park zelf kunnen verkennen en Chinpokomons kunnen verzamelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.