4gamers.be

GAEMS G155 Console Docking Station

Door Ge0force, 29-12-2011 13:40

Hoewel draagbare systemen zoals de PSP en de 3DS een prima spelervaring bieden, gaat er niets boven gamen op een volwaardige console. Nadeel is dat je daarvoor wel over een televisietoestel moet beschikken, wat niet altijd vanzelfsprekend is als je ergens anders dan in je woonkamer wil gamen. Daarom heeft GAEMS een Console Docking Station ontworpen, waarmee je alles bij de hand hebt om overal op je PS3 of XBox 360 te gamen. Dankzij Gamegear.be kon 4Gamers dit merkwaardige toestel grondig onder de loep nemen.

De GAEMS G155 is in feite een stevige koffer waarin je je console kan opbergen en vervoeren, maar dan met een ingebouwd scherm en luidsprekers zodat je overal kan gamen. De term "overal" is natuurlijk relatief, want je hebt nog steeds stopcontacten nodig om je console en de G155 van stroom te voorzien. Maar toch kunnen we genoeg situaties bedenken waarbij je wil gamen, maar waar er niet meteen een televisietoestel voor handen is. Dan denken we in de eerste plaats aan een LAN-party, maar ook als je met je ouders op vakantie gaat, als je gaat logeren of als je kamer gewoon te klein is om een TV te plaatsen.

Toepassingen genoeg, dus hoog tijd om te kijken wat dit toestel allemaal in zijn mars heeft. Op de website van de fabrikant kunnen we alvast volgende specificaties lezen:

  • 15.5" HD display met 60hz refresh
  • Geen lag
  • Full screen controls voor audio en video
  • Dual 3.5mm hoofdtelefoon aansluitingen
  • Full spectrum stereo audio
  • Stevig omhulsel
  • Toegelaten op het vliegtuig
  • Compatibel met Xbox 360 en PS3 Slim
  • Plug & Play

Dat klinkt alvast heel goed, dus laten we eens zien of GAEMS deze mooie beloften ook kan waarmaken met een uitgebreide praktische test.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.