4gamers.be

PR-bureau krijgt boete voor Homefront-stunt

Door papfles, 14-12-2011 13:06, bron: 1up

Het leek een geweldig plan, om een heleboel ballonnen te laten wegwaaien als deel van de promotie rond Homefront. Aan elke ballon hing een flyer om het spel te gaan pre-orderen bij Gamestop. Er werd dan ook op gerekend dat de ballonnen geen hinder zouden veroorzaken voor de San Francisco Bay. Als er wel ballonnen in het water terechtkwamen, zouden die worden opgeruimd, had THQ beloofd.

Nu blijkt dat het effectief zo is uitgedraaid, maar dat het niet naar behoren werd opgeruimd. Daarom heeft de San Francisco Bay Regional Water Quality Control Board beslist om het PR-bureau daarvoor te straffen. 7000 dollar moet binnen de 30 dagen opgehoest worden als boete voor de watervervuiling.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.