4gamers.be

"The Jew" is een klasse in South Park RPG

Door GuerrillaDawg, 15-12-2011 00:15, bron: vg247

Tijdens een interview met Game Informer gaf Obsidian vrij dat de vijfde en laatste klasse in hun South Park RPG "The Jew" zal zijn. Volgens de ontwikkelaar zou het gaan om een mix tussen Paladin en Monk en zou het vooral draaien om grote risico's met grote beloningen. "Hoe dichter hij bij de dood staat, hoe krachtiger zijn vaardigheden worden. The Jew is dus op zijn best wanneer hij nog maar één hitpoint over heeft, al is hij dan ook bijna dood natuurlijk." The Jew vervolledigt hiermee het lijstje van de fighter, thief, mage en cleric als laatste klasse. Met een totaal van vijf verschillende klassen en de achtergrond van South Park zijn we alvast benieuwd naar meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.