4gamers.be

Nokia onthult Batman Dark Knight Rises Lumia 800

Door wELKIN, 15-12-2011 17:52, bron: theverge

Ter gelegenheid van de nieuwe film Batman Dark Knight Rises, die volgend jaar in juli uitkomt, lanceerde Nokia een limited edition van de recent uitgebrachte Nokia Lumia 800. Dit toestel is enkel te verkrijgen in het zwart, wat op zich verwijst naar de avonturen die Batman in het nachtleven beleeft. Het logo van Batman is ook terug te vinden op de achterkant van de Nokia.

Nokia wou deze limited edition helemaal omtoveren tot een echte Batman Dark Knight Rise Edition en liet zelf de kenmerkende blauwe doos van de Nokia Lumnia 800 verbouwen tot een zwarte verpakking. Op de doos vind je een nummer. Aangezien er maar 40 toestellen geproduceerd worden, zal er een nummer van een tot veertig op de verpakking zichtbaar zijn. Dit gegeven benadrukt nogmaals het feit dat het een echte limited edition is.

Na het opstarten van het toestel komt er afbeelding van Batman tevoorschijn. De kenmerkende tile-achtergrond van het besturingssysteem Windows Phone 7 laat je echter niet lang genieten van de afbeelding.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.