4gamers.be

"Geen grote Vita-problemen, geen excuses"

Door GuerrillaDawg, 21-12-2011 17:24, bron: vg247

Sony heeft nog geen excuses aangeboden voor enige technische problemen met de Vita, dit vertelde het bedrijf aan de Guardian. Dat de handheld grote problemen ondervindt, ontkent men ook. Nochtans stond er op veel plaatsen te lezen dat Sony zich verontschuldigde op hun Japanse website voor problemen met de handheld. Zo zouden er problemen zijn met het aan- en uitzetten van de Vita en ook het touchscreen zou niet altijd even goed werken, waardoor de algemene toegankelijkheid een stuk vermindert.

"De PS Vita had een fantasische launch en verkocht grote aantallen. We zijn dus geïrriteerd door deze verhalen, omdat we nu eenmaal geen bewijs vinden van grote problemen met de handheld of zelfs glitches. Men sprak zelfs over Sony dat zich zou verontschuldigd hebben voor de PS Vita glitches,  iets dat gewoonweg niet waar is. Er is wél een verontschuldiging te vinden op onze Japanse website voor mensen die niet meteen toegang hebben tot onze technische hulplijn, maar dat is het dan ook. Ook staat er een pagina met standaardprocedures om de Vita aan en uit te zetten, iets wat al op die site stond van voor de launch maar blijkbaar ook iets wat alle websites aanzien als 'een manier om de glitches op te lossen'."

Verscheidene video's zijn te vinden op het internet waar de PS Vita problemen heeft met "locking", maar volgens Sony gaat het hier om "een paar nieuwe PS Vita-eigenaars die geïsoleerde problemen hebben." Hoge percentages van falende Vita-toestellen zijn er volgens Sony dus niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.