4gamers.be

Stem op beste Ubisoft Sapphire Mini pc-design

Door papfles, 30-12-2011 10:10

We hebben jullie een hele poos gegeven om inzendingen te doen en blijkbaar waren er toch een heleboel die een kans willen wagen. Zoals we reeds eerder hebben gezegd in de wedstrijdpost, is het nu aan het publiek om te bepalen welk design ze zelf het beste vinden. Het staat je vrij om elk design te liken dat je leuk vindt en waarvan je vindt dat het je stem verdient.

Die score zal dan worden opgeteld (10-8-6) met de score van de jury (5-4-3) en Ubisoft zelf (5-4-3) om zo te bepalen wie uiteindelijk de winnaar wordt van onze nieuwste designwedstrijd en wie dus naar huis mag met een Sapphire mini-pc met zijn of haar eigen design op. Bij een gelijke stand heeft de publieksstem het meeste gewicht.

Klik hier om te stemmen op je favoriete design

 

De grote winnaar gaat naar huis met een Sapphire Mini-pc met zijn eigen design op, maar ook nummers 2 en 3 zullen prijzen krijgen. Zij mogen immers games kiezen uit de opgelegde lijst van deze actie. Nummer 2 mag 2 Ubisoft-games uitkiezen (op een platform naar keuze) en nummer 3 krijgt 1 game mee naar huis. Ook als je stemt, kan je een game naar keuze winnen, dus er is zeker een reden om mee te doen en je favoriete design te liken.

 

Je kan vanaf nu stemmen tot en met 30 december, een volle week dus. Succes aan iedereen.

Een klein overzichtje

(als je de grote varianten wil zien, klik dan hier)


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.