4gamers.be

4Gamers wenst je fijne feestdagen!

Door Jay, 25-12-2011 11:33

Kerstmis staat voor de deur en ook Nieuwjaar laat niet lang meer op zich wachten. Tijd dus voor hartverwarmende taferelen met familie en vrienden. Ook de redactie en crew van 4Gamers zal de komende dagen een beetje minder actief zijn op de site (een béétje), maar bij deze willen we jullie allemaal nog fijne feestdagen toewensen. Geniet dus van de vele games die al dan niet onder de Kerstboom liggen, wees dankbaar voor het eten en het gezelschap en zet het nieuwe jaar in met de beste voornemens. Onze plannen voor 2012 zijn alvast gemaakt. Zalig Kerstmis dus en een gelukkig Nieuwjaar!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.