4gamers.be

4Gamers breidt uit naar 4Tech.be

Door papfles, 18-01-2012 18:05, bron: 4tech

Met 4Gamers hebben we steeds geprobeerd om op meerdere vlakken te tonen dat we een meerwaarde konden leveren. Zo hebben we niet alleen behoorlijk wat gamenieuws, maar proberen we ook aandacht te besteden aan esports, mobiele games en hardware. Alle delen van onze crew werken dan ook bijzonder hard om jullie op dat vlak op jullie wenken te bedienen en zo goed mogelijk werk te leveren.
 
Toch knaagde het ergens een beetje, vermits het gamenieuws aan zo’n tempo voorbij kwam dat onder meer het hardwarenieuws een beetje naar de zijkant werd gedrumd (letterlijk in het geval van 4Gamers.be). We vonden dus dat onze hardware-afdeling een eigen plekje verdiende en zijn dus een tijd geleden begonnen met de ontwikkeling van 4Tech.be.

Wat verandert er voor mij als 4Gamers-lid?


In essentie verandert er niks. We gaan daar op dezelfde manier werken als hier en als je hier je hardwarenieuws wil volgen, dan zal dat ook mogelijk zijn. Het hardwarenieuws hier verdwijnt immers niet, maar wordt gewoon daar geschreven en verschijnt hier nog steeds op 4Gamers.

We blijven trouw aan onze 4-roots en bouwen zo verder uit op een manier dat hardware zijn eigen stek krijgt en zijn eigen ding kan doen, met dezelfde visie als op 4Gamers. Blijkbaar dachten een heleboel leden er hetzelfde over, want de recente enquête vertelde ons dat er wel wat mensen waren die vonden dat hardware prominenter aanwezig mocht zijn. 

Vanaf nu zal je dus ook terecht kunnen op 4Tech.be voor je dagelijkse hap hardware en kan je daar ook je eigen profiel opbouwen, puur op hardware gericht.

Bovendien ben je als 4Gamers-lid ook meteen ingeschreven op 4Tech.be. Je moet gewoon je nickname en paswoord daar terug invullen en voila, je bent meteen lid van 2 sites.

Ook het forum zal nog altijd hier te vinden zijn, zowel voor 4Tech als voor 4Gamers, dus je hoeft niet te vrezen dat we alles gaan afsplitsen en verdelen. Zoals gezegd wordt het gewoon een manier om hardware zijn eigen ruimte te kunnen geven, in plaats van het in de schaduw van het gamenieuws te zetten op 4Gamers.

Qua ontwikkeling hoef je niet te vrezen dat de aandacht verdeeld wordt. We zijn volop bezig met nieuwe features op 4Gamers (waar je binnenkort al wat van kan zien), dus het is gewoon op 2 vlakken volle kracht vooruit.

Ook qua wedstrijden zal je onze gewoonlijke zelf weer kunnen terugvinden op 4Tech. Wat we op 4Gamers al doen met wedstrijden trekken we gewoon door naar 4Tech en daar kan je dus ook mooie prijzen winnen - en dat begint natuurlijk meteen bij de lancering met een wedstrijd waarin we een pc van 2500 euro mogen weggeven in samenwerking met Tones.be.

Het bekijken misschien al waard


Onze hardware-mensen hebben zich de afgelopen weken uit de naad gewerkt om een aantal grote artikelen klaar te stomen die je de komende dagen en weken voorbij zal zien komen op 4Tech.

Er zijn er nu misschien echter al een paar die je eens kan bekijken.

Uiteraard hebben we ook voor 4Tech een eigen Facebook-pagina opgericht en een eigen Twitterpagina, die je hieronder kan terugvinden door op de iconen te duwen.

 

 

 

We beseffen dat er nog wat kinderziektes in zitten en die zijn we er ook volop aan het uit halen, maar we hopen hiermee jullie nog beter te kunnen bedienen en dat jullie nog eenvoudiger kunnen vinden wat je nodig hebt en wat je graag wil lezen.

http://www.4Tech.be

4Gamers en 4Tech, 4 you.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.