4gamers.be

Senior producer Diablo III stapt op

Door papfles, 22-01-2012 00:05, bron: https://twitter.com/#!/retailsails/status/160238129977098240

In de gamesindustrie gebeurt het niet zo heel vaak dat mensen hun hele leven bij hetzelfde bedrijf blijven werken. Geregeld worden er mensen weggeplukt of stappen ze zelf op. Steve Parker, senior producer bij Diablo III, lijkt nu bij de laatste categorie thuis te horen.

Hij heeft via Twitter immers laten weten dat hij niet meer aan het spel werkt en ook niet meer bij Blizzard vertoeft. Hij vermeldt ook wel dat het team "het geweldig gaan doen met Diablo" en dat de breuk vriendschappelijk verliep. Wat zijn toekomstplannen zijn, zegt hij niet, maar hij was blijkbaar "op zoek naar iets groter en beter". Als het in de gamesindustrie is, lijkt dat wel een moeilijke taak te gaan worden als je van Blizzard komt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.