4gamers.be

CoD Elite-DLC gebonden aan account?

Door papfles, 26-01-2012 09:49, bron: callofduty

Met Call of Duty: Elite wil Activision een totaalervaring aanbieden voor de fans, waarbij ze voor een vaste prijs veel vaker een DLC-pakketje krijgen en ook nog eens allerlei andere extra's op hun bord krijgen om nog meer diepgang te krijgen bij Call of Duty.

Nog maar net is het eerste pakketje verschenen en er komen al meteen klachten naar boven. Zo zou de DLC gekoppeld worden aan je Elite-account en niet aan het spel. Het wordt dus onmogelijk om iemand anders op jouw console met de DLC te laten spelen, tenzij je die persoon toegang verschaft tot jouw profiel en account. Heel wat fans lijken hier echter niet zo tevreden mee te zijn, al blijft het wachten op een officiële reactie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.