4gamers.be

Overweegt Nintendo naamsverandering Wii U?

Door Phazon, 27-01-2012 01:15, bron: computerandvideogames

Vorig jaar heeft Nintendo veel moeite moeten doen om mensen het verschil te leren tussen de DS en 3DS. Het is dan ook om die reden dat niet iedereen opgezet is met de naam voor de nieuwe console. Volgens CVG zou Nintendo een andere naam overwegen die beter het onderscheid zou maken tussen de Wii en zijn opvolger. Het is een beetje een vervelende situatie, want de Wii is intussen een heel sterke merknaam geworden. Kiezen voor een volledig andere naam zou mogelijk veel minder snel een belletje doen rinkelen bij sommigen. Welke naam zouden jullie de Wii U geven wanneer het daadwerkelijk veranderd zou worden?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.