4gamers.be

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 bereikt kaap van een miljoen

Door Fredje, 03-12-2010 00:01, bron: vg247

Goed nieuws voor de anime- en mangaheld Naruto. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 doet het namelijk best goed. De vechtgame met de geelharige ninja in de hoofdrol is wereldwijd maarliefst een miljoen keer over de toonbank gevlogen, zo maakte Namco Bandai bekend.

In de game doorloop je de Shippuden-verhaallijn en kun je met meer dan veertig vechters aan de slag. Als leuke bonus kun je ook nog Lars Alexandersson uit Tekken 6 vrijspelen. Mocht de singeplayer niet genoeg voor je zijn, dan is er natuurlijk ook altijd nog - voor het eerst in de serie - een online versus modus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.