4gamers.be

Winnaars bèta keys Diablo III

Door Jay, 06-03-2012 14:57

Update 3

Alle keys zijn inmiddels verstuurd naar de gelukkige winnaars. Geen key gekregen? Troost je dan met de gedachte dat het waarschijnlijk niet zo heel erg lang meer duurt vooraleer Diablo III verschijnt.

Update 2

De overige 50 bèta keys worden op dit moment verstuurd via PM. Wanneer ze allemaal verstuurd zijn, melden we dat hier zodat voor sommigen het huilen in een hoekje kan beginnen.

Update

De eerste 50 keys zijn inmiddels verzonden naar de winnaars van de groep die extra kans maakte. De 50 winnaars van de groep van alle deelnemers worden zo snel mogelijk voorzien van hun key. Wanneer we die beginnen te verzenden, zullen we dit bericht nog eens updaten.

Origineel

100 bèta keys voor Diablo III mochten we weggeven, waarvan we de helft zouden reserveren voor mensen die al geregistreerd waren van voor de wedstrijd. Intussen zijn de winnaars van die groep bepaald en in de loop van de dag zullen zij via PM hun code toegestuurd krijgen. Hou die PM inbox dus goed in de gaten, zodat je zo snel mogelijk met de bèta aan de slag kan. De overige 50 keys volgen zo snel mogelijk en we zullen dit bericht even updaten wanneer ook de overige winnaars bekend zijn. Wie er trouwens eentje heeft ontvangen, mag zijn vreugde uiten in de comments.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.