4gamers.be

Werkt Mafia III-team aan GTA V en andersom?

Door papfles, 06-03-2012 11:30, bron: kotaku

Als je een kaskraker aan het maken bent en de zaken zo mooi geheim kunt houden, zoals Rockstar bij Grand Theft Auto V doet, dan zijn de enige nieuwtjes vaak geruchten die links of rechts opgepikt worden. Nu wordt er van Grand Theft Auto V gezegd dat het team achter Mafia II (2K Czech) ook bijspringt.

Het zou blijkbaar om hulp gaan bij de "animaties voor cutscenes en voor algemene gameplay". Blijkbaar zou het ook andersom werken, want het team bij Rockstar zou ook hulp geven om de volgende Mafia mee te polijsten. Blijkbaar zou Mafia III al geruime tijd in ontwikkeling zijn en zou men al heel wat aanpassingen en vernieuwingen hebben doorgevoerd om te voorkomen dat de commentaren net zo wisselvallig zijn als bij Mafia II.

Met dank aan BlueSmiley voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.