4gamers.be

EA sluit weer tal van servers

Door papfles, 19-03-2012 12:24, bron: ea

Geregeld bekijkt EA welke servers nog bijzonder actief zijn en welke wat aan het afzwakken zijn. Het gebeurt dan ook geregeld dat het bedrijf beslist om ettelijke servers gewoonweg te schrappen en de service voor die games dus ook het raam uit te kieperen. Dat gaat binnenkort weer gebeuren, want op 13 april zijn de online mogelijkheden van ettelijke games niet meer te bereiken.

Burnout Revenge, Fifa 10, The Godfather II, MMA, Need for Speed: ProStreet, The Saboteur, EA Sports Active, EA Create en tal van andere titels worden dan afgesloten. Er zitten ook ettelijke games bij waarvoor je een Online Pass moest hebben, dus voor die games is er al wat protest te horen bij de gamers.

The Saboteur

  • Release: 04/12/2009
  • Ontwikkelaar: Pandemic Studios
  • Uitgever: Electronic Arts

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.