4gamers.be

Winnaars Collection 1 DLC Modern Warfare 3

Door Goofus, 27-03-2012 00:03

Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft de afgelopen maanden heel wat zogenaamde content drops gekregen, kleine stukjes DLC die ervoor zorgen dat er steeds weer iets nieuws te beleven valt. Deze week verschijnt een eerste bundeling van deze drops en dat in de Collection 1 DLC. Heb je de vorige drops gemist, dan is dit dus de perfecte gelegenheid om de content alsnog in huis te halen. Je kon natuurlijk ook gewoon meedoen aan onze wedstrijd en hopen dat je een van de vijf DLC-codes zou winnen.

De winnaars

  1. lilstijntje
  2. Arne
  3. cripze
  4. Dantonse
  5. azergod87

Deze vijf gelukkigen mogen als de bliksem een privébericht sturen naar Goofus en zullen binnenkort hun code voor deze DLC in de pm-bus vinden.

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers. Check onze wedstrijdpagina voor de wedstrijden die momenteel nog lopen en weldra gaan starten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.