4gamers.be

Black Ops 2 aankondiging op 28 april?

Door Vancha, 09-04-2012 09:59, bron: thesixthaxis

Dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty aankomt, weet zowat iedereen. Welke Call of Duty het precies wordt, heeft Activision echter nog niet verteld. Leden van de Call of Duty community hebben echter wat zitten snuisteren op het internet en zijn te weten gekomen dat dit Call of Duty: Black Ops 2 zou zijn, zoals de geruchten en lekken ook suggereren. Naast de naam hebben ze ook een datum gevonden van de eventuele onthulling, namelijk 28 april.

Activision heeft sinds het lekken van de afbeelding ervoor gezorgd dat de posts verwijderd werden en dat ook de afbeelding weggehaald werd, maar het kwaad is natuurlijk al geschied en het is al de ronde aan het doen op het internet. Rest ons nu alleen nog de vraag: welke vernieuwingen brengt Black Ops 2 met zich mee en hoe zal het verhaal zich verder zetten? Om dit te weten te komen zullen we blijkbaar moeten wachten tot 28 april.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.