4gamers.be

Crysis 3 gelekt via Origin, eerste details

Door Jay, 11-04-2012 17:54

Update 2

Via een Russische website zijn nog enkele details naar buiten gekomen, al is het onduidelijk hoe betrouwbaar deze info is. Crysis 3 zou zich afspelen in een vernietigd New York, dat intussen bijna een jungle is geworden. Verder zou men de beste sandbox FPS-ervaring op de markt beloven en zouden we ons mogen verwachten aan een Premium en een Hunter Edition. De game zou in de lente van 2013 verschijnen voor pc, PS3 en Xbox 360. De officiële aankondiging zou gepland staan voor 15 april. Onderstaand beeld zou afkomstig zijn van de onthullingstrailer en toont opnieuw de high-tech boog die we eerder al zagen.

Update (11/04/2012, 13u25)

Het lijkt nu zo goed als zeker dat Crysis 3 binnenkort onthuld wordt. Na de cover van het Zweedse Gamereactor is de game nu via Origin opgedoken, wat weinig aan de verbeelding overlaat. Het ziet er alleszins naar uit dat de game een Limited Edition zal krijgen, maar dat is niet echt een verrassing.


(Bron)

Origineel (11/04/2012, 12u15)

Het Zweedse Gamereactor pakt volgende week uit met een exclusieve onthulling en het ziet er naar uit dat het Crysis 3 betreft, of alleszins iets omtrent Crysis. Op de cover zien we in de linker bovenhoek namelijk het patroon van het Nanosuit terug en op de achtergrond kunnen we een verwoest New York terugvinden. Op een bevestiging is het vermoedelijk nog enkele dagen wachten, daar het magazine pas 16 april in de winkelrekken ligt. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Edit: niet vergeten dat Crytek zelf al had aangegeven iets spectaculairs te onthullen in april, wat een nieuwe Crysis nog waarschijnlijker maakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.