4gamers.be

Call of Duty: Black Ops 2 lekt de wereld in

Door Jay, 24-04-2012 16:09, bron: kotaku

Update 3

Opnieuw een lek die de komst van Black Ops 2 lijkt te bevestigen, al ziet het er naar uit dat het Black Ops II wordt om precies te zijn. Onderstaande foto toont de boxart voor pre-orders, dus het valt nog af te wachten hoe de finale boxart er zal gaan uitzien. Opnieuw wordt 13 november als releasedatum vermeld.

Update 2 (23/04/2012, 01:40)

Opnieuw lijkt er wat promotioneel beeldmateriaal van Black Ops 2 gelekt te zijn. Naast een zogenaamde "tower", waarbij we de (code)naam "Eclipse" zien opduiken, is er ook een poster opgedoken die voor het eerst Black Ops 2 bij naam noemt, aangevuld met de vermoedelijke releasedatum van 13 november. Er heerst evenwel enige terughoudendheid omtrent de authenticiteit van deze poster. Het is immers niet echt gebruikelijk dat de datum er op de Europese wijze op staat, tenzij het om een Europese poster zou gaan natuurlijk, hetgeen wel kan omdat het Duitse PSPKing ermee naar buiten kwam. Volgens de website is de foto trouwens afkomstig van een betrouwbare bron, al is de verklaring voor de slechte kwaliteit wel vreemd. "De minderwaardige beeldkwaliteit is het resultaat van de nodige bewerking van de originele foto's." Of die "bewerking" meer inhoudt dan enkel het watermerk van de site, is niet duidelijk.

Update 1 (22/04/2012, 00:13)

Het begint er meer en meer op te lijken dat we binnenkort effectief Call of Duty: Black Ops 2 te zien zullen krijgen. Nadat eerder Kotaku een foto van een poster in handen kreeg, komt nu IGN aanzetten met een doosje waarop dezelfde informatie te zien is. Intussen rijst de vraag wel of er een verband is met de PS3-exclusive(s) die binnenkort aan bod zal/zullen komen via Jeuxvideo en GameTrailers. Ofwel gaat het om verschillende games en verschillende onthullingen, ofwel is Black Ops 2 een (tijdelijke) PS3-exclusive, hetgeen niet meteen voor de hand ligt. Hoe dan ook worden het nog boeiende weken op weg naar E3.

Origineel (19/04/2012, 00:08)

Het is zo goed als zeker dat we dit jaar nog een nieuwe Call of Duty-game krijgen en al maandenlang doen er geruchten de ronde dat het Call of Duty: Black Ops 2 zal zijn. De game werd immers al door verschillende winkels geadverteerd en Activision was er telkens snel bij om het bewijsmateriaal te verwijderen. Nu is er evenwel opnieuw materiaal opgedoken dat een nakende onthulling van Black Ops 2 doet vermoeden.

Website Kotaku kreeg van een "retail source" een foto van een poster toegestuurd die de winkel net had ontvangen. De stijl doet alleszins aan een Call of Duty-game denken en dan nog het meest van al aan Black Ops. De vermoedens dat het om Black Ops 2 gaat worden verder ondersteund door de logo's van Activision en Treyarch, dat verantwoordelijk was voor de eerste Black Ops-game. Voorts geeft de tekst ook een hint. De eerste Black Ops-game speelde zich namelijk af in de setting van een debriefing en werkte met flashbacks.

Recente geruchten hadden het al over een onthulling eind april en deze poster lijkt dat enigszins te bevestigen. 2 mei 2012 hoeft niet per se de dag van de onthulling voor te stellen, maar als we alle puzzelstukjes samenleggen lijkt de kans wel groot dat we in de loop van de komende weken een effectieve onthulling van Call of Duty: Black Ops 2 zullen krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.