4gamers.be

PlayStation 3D-scherm Sony nu verkrijgbaar

Door papfles, 20-04-2012 15:27

Het heeft een hele poos geduurd vooraleer het PlayStation 3D-scherm, dat reeds op E3 werd aangekondigd, ook in Europa verscheen, maar nu is het dan toch in de winkel te krijgen.

Als je het scherm op de kop tikt, kan je niet enkel in 3D gamen op een 24'' scherm, maar je kan ook met zijn tweetjes gamen, terwijl je elk toch een ander beeld ziet. Dit is door de SimulView-technologie waarbij elke 3D-bril een apart beeld doorgestuurd krijgt. Bij aankoop van het scherm krijg je de volgende zaken: Killzone 3, Gran Turismo 5 (beide Platinum-versies), 2 3D-brillen, een HDMI-kabel en uiteraard het scherm zelf. Het prijskaartje zou maximaal 499 euro mogen zijn.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.