4gamers.be

Trophy Leaderboard #14

Door GuerrillaDawg, 11-05-2012 17:47

Time to dig out the past.

Ik zat net op m'n gemak Jak & Daxter te spelen toen deze kerel (links) mijn kamer binnenstapte en een geweer op me richtte. Hij mompelde iets over een leaderboard en dreigde m'n PlayStation kapot te schieten als ik geen nieuwe update zou maken vandaag. Aangezien ik geen zin had om weeral een nieuwe PlayStation te kopen besloot ik maar om naar hem te luisteren. Hoe hij me heeft gevonden en waarom hij steeds belt naar ene "big P" begrijp ik niet, en nog minder waarom er een barcode op z'n achterhoofd staat. Ik heb al geprobeerd om die te scannen trouwens, waardoor ik nu een PlayStation-controller minder heb. Maar als die kale hooligan denkt dat ik hier een uitgebreide special ga schrijven, dan is hij toch wel serieu- *ouch* 

 

Er staat een bekend doelwit op de eerste plaats, want Influxion wist opnieuw de meeste trophies te vergaren. Hij heeft hiervoor Marauder Shields uitgeschakeld in Mass Effect 3, een ander fictief universum gered van Doctor Nefarious in Ratchet & Clank: A Crack In Time om tenslotte terug te keren naar Sparta voor wat ouderwets geknok in God Of War. Het bracht hem in het totaal zo'n 218 trophies op. De tweede plaats werd dan weer opgeëist door #1 op het leaderboard, kiesmaarwa. Alice: Madness Returns? Platinum. Rayman Origins? Platinum. Dark Souls?! Ook platinum. Meteen de reden waarom deze trophy-hunter 203 trophies wist te verzamelen. Op de derde plaats vinden we tenslotte Jonas89, die een beetje vanalles heeft gespeeld. Onder andere het nieuwe Prototype 2, waar hij meteen ook een platinum wist op te behalen. Samen met games als Sniper Elite V2, Sly Cooper en FIFA12 wist het hem 194 trophies op te leveren.

Deze keer zijn er iets minder plaatswijzigingen, althans toch in de top 50. De top 5 bleef zelfs nagenoeg exact, maar vanaf plaats 6 zien we enige verandering. super_veloce versloeg namelijk Spike zonder enige problemen, dit dankzij het verschil van zo'n 110 trophies tegen 6. Het brengt super_veloce alvast aardig dicht bij de top 5, waardoor kiiilerke beter begint op te letten. Daarnaast zien we opnieuw Influxion, die eindelijk tomke009 wist voorbij te steken en zelfs nieuwkomer MikaDiMike. Influxion's eeuwige rivaal rafbanaan geeft het echter niet op, want ook hij wist een plaatsje hoger te komen door Kolm te verslaan. Benieuwd of hij Influxion nog zal inhalen. Daarna blijft het eventjes stil, tot net buiten de top 20 waar matthias7575 makkelijk wint tegen dumo. Een gelijkaardig scenario zien we bij DiZX3 en SirWillybear, waar LangeDon trouwens veilig in het midden bleef en zijn plaats wist te behouden. Eenmaal we de top 30 verlaten zien we opnieuw een bekende assassijn, Dark Assassin, die ditmaal illyapauwels uitkoos als doelwit. Ik voel me plots niet meer zo veilig, aangezien ik er net boven sta. Maar bon, iets verder zien we ons bekend forumgezicht Wazzipi die zowel TheCeet als electrodius heeft uitgeschakeld. Een mooie prestatie. De top 50 sluiten we tenslotte af met schweppes en Napke die bernarddemunter en Judicium Ignus hebben afgemaakt. De echte echte echte afsluiter is echter Belgianbonzai, die een spoor van rood achterlaat. Zoals het hoort dus.

PS3


kiesmaarwa: Rayman Origins, Dark Souls & Alice: Madness Returns

kiiilerke: Prototype 2

Kenshee: Assassin's Creed: Revelations

Influxion: Ratchet & Clank: A Crack In Time

tomke009: Sly Cooper

rafbanaan: Sly 2: Band Of Thieves

Jonas89: Trine 2, Sly Cooper & Prototype 2

Ghrishdracul: Assassin's Creed: Revelations

DiZX3: Skyrim

GuerrillaDawg: Jak & Daxter: The Precursor Legacy

belgianbonzai: Red Dead Redemption

davemoorthamer: Final Fantasy XIII & Katamari Forever

PS Vita


Kenshee: Unit 13

Dark Assassin: Rayman Origins

FAQ


Hoe doe ik mee met dit prachtig ontworpen leaderboard?!

Het is zeer simpel: log in op PSN en voeg Four_Trophies toe als vriend. Als je dit doet word je automatisch in de lijst opgenomen waardoor je zonder problemen meedoet met elk leaderboard.

Ik heb wel het gevoel dat mijn trophies niet volledig correct zijn....ik heb er (veel) meer gehaald!

Inderdaad. Onze lijst wordt opgesteld via psnprofiles.com, deze site update je account maar om de week. Wil je dit probleem verhelpen (wat ik je ten strengste kan aanraden), dan moet je inloggen op de site met je PSN-gegevens.

Huh? Waarom?! Die site gaat mijn account hacken :'(

Niet waar. De gegevens worden automatisch verstuurd naar de servers van sony, waardoor de site je niet zal hacken. Het is volledig veilig. Ik heb dit onder andere besproken met de admin van die site.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.