4gamers.be

Max Payne 3 op Xbox 360 op 2 schijfjes

Door papfles, 24-04-2012 12:47, bron: twitlonger

Als een spel te groot wordt, dan gebeurt het wel vaker dat er meerdere schijfjes nodig zijn om alle content op te plaatsen. Dat was in het verleden reeds zo (Final Fantasy VII stond op meerdere schijfjes), maar met de komst van grotere opslagformaten was dit verleden tijd.

Toch zal Max Payne 3 op Xbox 360 op 2 schijfjes verschijnen. Op het eerste schijfje zal je de helft van de singleplayer vinden en de volledige multiplayer, terwijl schijfje 2 dus de rest van de singleplayer zal bevatten (en misschien ook nog eens de multiplayer, maar dat werd niet bevestigd). Hoe het zit met de pc-versie is nog niet duidelijk, maar de PS3-versie zal in elk geval slechts op 1 schijfje staan.

Max Payne 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.