4gamers.be

Bizar geschenk komt aan op 4G-redactie

Door papfles, 27-04-2012 13:04

Sony plaagt ons al geruime tijd met een mysterieus spel, Datura genaamd. De mensen van Linger in Shadows werken hiervoor samen met de mensen van Sony Santa Monica (God of War: Ascension), maar veel meer dan wat weinigzeggende trailers hebben we nog niet gekregen.

Komen we uiteindelijk op 27 april aan, 10u30 deze ochtend. De deurbel gaat en er volgt geen bevestigende stem aan de andere kant van de parlofoon. Uit gewoonte openen we de deur en zetten we de tocht naar de voordeur in. Nog voor we aangekomen zijn, staat er een pakketje in de gang en is de verzender spoorloos.

"Breekbaar" staat er op de verpakking. Ongeduldig als we zijn, beginnen we al uit te pakken nog voor we terug terug aan de pc zitten. Wat we uiteindelijk hebben gekregen, staat in elk geval met stip op 1 als meest bizarre 'geschenk' op de 4Gamers-redactie. Oordeel zelf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.