4gamers.be

EA geeft via Twitter steek naar Black Ops II

Door Jay, 03-05-2012 00:19

Kevin O'Leary, product manager van EA, heeft via Twitter met een niet mis te verstane steek gereageerd op de onthulling van Call of Duty: Black Ops II. "Arme Black Ops 2, je ziet er moe uit, je zou een jaar vrijaf moeten nemen en rusten," klinkt het, waarmee O'Leary een duidelijke steek geeft naar het strakke, jaarlijkse releaseschema van Call of Duty. De tweet doet denken aan de tijd dat Battlefield 3 en Modern Warfare 3 tegenover elkaar stonden, want ook toen kon men het niet laten elkaar te belagen.

Om nu even advocaat van de duivel te spelen: de steek van O'Leary houdt niet echt, euhm, steek aangezien de jaarlijkse Call of Duty telkens door een andere developer wordt ontwikkeld. Daarmee is niet gezegd of de jaarlijkse opeenvolging wel of niet gunstig is voor de reeks, maar het is dus niet zo dat Treyarch, de ontwikkelaar van Black Ops II, slechts een jaar de tijd heeft gehad om de game klaar te stomen en in die zin is deze steek hetzelfde alsof je EA zou verwijten dat er een jaarlijkse afwisseling is tussen Battlefield en Medal of Honor.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.