4gamers.be

GTA V reden Bioshock Infinite-uitstel?

Door papfles, 10-05-2012 00:08, bron: wedbush

Nu Bioshock Infinite uitgesteld werd naar februari 2013, lijkt dat de geruchten te sterken dat GTA V toch nog dit jaar zal uitkomen. Beide titels - enerzijds van 2K, anderzijds van Rockstar - komen van dezelfde uitgever, die uiteraard niet van plan is om 2 toptitels vlak bij elkaar te plaatsen.

Volgens Wedbush Securities is de kans nu wel groter geworden dat GTA V in oktober 2012 zal worden uitgebracht. Men baseert zich op de vorige GTA-titels, die allemaal in oktober zijn uitgekomen (met uitzondering van GTA IV). Het analistenbureau gokt dat Take-Two meer ontwikkeltijd aan Bioshock Infinite gaf, toen het vernam dat GTA V op tijd klaar zou geraken. Men verwacht dat het spel 18 miljoen exemplaren zal weten te verkopen bij de release, wat zou neerkomen op een attachrate van 20% voor PS3 en Xbox 360 (in de VS en Europa).

Als de titel echter niet aangekondigd wordt op 22 mei (wanneer Take-Two haar kwartaalcijfers bekendmaakt) of op E3, vermoedt het analistenbureau dat het spel toch niet voor dit jaar zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.