4gamers.be

Verschijnt Hitman: Absolution in september?

Door Jay, 10-05-2012 00:09, bron: mcvuk

Voor fans is het uitkijken naar Hitman: Absolution, al zijn er die vrezen dat het nieuwste deel niet zal kunnen tippen aan de eerdere games. Hoe het spel precies zal uitpakken, zullen we te weten komen op de dag van release, maar die staat vooralsnog niet vast. Algemeen wordt verwacht dat Hitman: Absolution tegen het einde van het jaar verschijnt en in het verleden werd december al als maand genoemd. Nu hebben enkele Britse retailers de titel evenwel in september geplaatst. Wel lijkt er nog wat onenigheid over de dag in september, want sommige retailers plaatsen 17 september op hun site terwijl je elders 24 september leest.

Officieel heeft Square Enix alleszins nog geen releasedatum bekendgemaakt, dus het blijft hoe dan ook wachten op een officiële bevestiging. Wel werd onlangs aangekondigd dat we vandaag, 10 mei, een grote aankondiging mogen verwachten. Dit zou de releasedatum kunnen zijn, al werd de inhoud van de aankondiging vermoedelijk al gelekt via een advertentie van GameStop. De advertentie lijkt een competitieve online component te suggereren, al is het nog niet geheel duidelijk hoe die concreet in zijn werk zal gaan. Nog even geduld oefenen dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.