4gamers.be

E3: Kondigt Sony cloud gaming-deal aan?

Door papfles, 24-05-2012 18:30, bron: vg247

Volgens sommige mensen is cloud gaming de toekomst van de gamesindustrie. Toch zijn zaken als Gakai en OnLive nog niet zo prominent aanwezig als dat misschien verwacht werd. Daar zou voor 1 van de partijen misschien wel verandering in kunnen komen, volgens VG247.

De site zegt vernomen te hebben dat Sony op E3 een deal zal aankondigen met ofwel Gakai ofwel OnLive en dat het vanaf dan mogelijk zal zijn om games te streamen op PlayStation-hardware. Blijkbaar zouden we hiervoor de persconferentie in de gaten moeten houden. Let er ook op dat er "PlayStation-hardware" wordt gezegd en niet specifiek PS3 of PS Vita. Misschien moeten we ook kijken naar eventuele tablets voor deze aankondiging?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.